Apple tillkännager ett nytt evenemang för lanseringen av iPhone 12

Det är officiellt, Apple har meddelat datum för lanseringshändelsen iPhone 12 och iPhone 12 Pro, förutom andra enheter, till exempel de nya AirPods Studio-hörlurarna eller HomePod Mini. Företaget tillkännager vanligtvis de nya iPhonerna under september månad, men i år, på grund av logistikproblemen orsakade av pandemin, har det tvingats försenas. Ta reda på det här när iPhone 12 och 12 Pro kommer att tillkännages.

Evenemanget, som har slagordet “Hej, hastighet” (Hej, hastighet), Det kommer att hållas den 13 oktober. Det kommer att bli en helt nyckelnot på Apple Park, som hände med den som hölls föregående september. I Spanien kommer lanseringen att sändas från 19:00.

Presentationen, som kommer att pågå i cirka två timmar, kan ses via Apples evenemangssida eller från företagets YouTube-kanal, som kommer att börja strömma några minuter tidigare. Vad mer, från Virtualizados kommer vi att berätta alla nyheter med information om de nya produkterna och de viktigaste funktionerna.

Vad förväntar vi oss vid Apple Event den 13 oktober?

Även om Apple inte har bekräftat det, Det är mycket troligt att vi under Keynote kommer att träffa den nya iPhone 12 och 12 Pro, som skulle komma med en ny design, förbättringar av fotografiska avsnitt och med 5G-anslutning. Dessutom förväntas företaget också tillkännage nya over-ear-hörlurar som heter AirPods Studio, liksom AirTags och en mer kompakt version av HomePod.

Fyra iPhone-modeller förväntas i år: en Mini-version, som skulle ha en 5,4-tums skärm. Också en normal version med 6,1 tums panel. Förutom två Pro-varianter med en 6,1-tums skärm och OLED-teknik och en annan 6,7-tumsversion som skulle vara iPhone 12 Pro Max.

Relaterade artiklar

Back to top button