Apple slutar signera iOS 14.3 efter att iOS 14.4 släppts –

Detta är en vanlig process redan i företaget

Om du är ny i Apple-världen eller inte är särskilt medveten om dessa problem, bör du veta att detta verkligen är något som redan är vanligt i företaget efter lanseringen av den nya versionen. Det innebär att företaget inte längre tillåter på något sätt att nedgradera från senaste iOS 14.4 till 14.3 och inte heller tillåter användare som var i en tidigare version att behöva uppgradera direkt till 14.4. Även om det fortfarande finns flera andra sätt att ladda ner den här versionen av programvaran på iPhone, är sanningen att ingen kan garantera att den kommer att vara effektiv.

I slutändan betyder detta att företaget, ledd av Tim Cook, är inte längre ansvarig om de problem som kan uppstå på din enhet med den här versionen. Som med alla uppdateringar rullar företaget ut buggfixar och säkerhetsfixar som gör den till en mycket mer optimal version, så iOS 14.3 är långt ifrån det, och även vissa sårbarheter har rapporterats som inte längre finns i version 14.4. Självklart, om din enhet har en garanti och är felaktig, kommer de att täcka det, men du måste uppdatera operativsystemet först. Det bör noteras att företaget slutar också signera iPadOS 14.3, watchOS 7.2, tvOS 14.2 och macOS 11.1 med samma betydelse som iOS.

Vad händer om du fortfarande använder iOS 14.3?

Ingenting alls. Din iPhone kommer inte att krascha eller något liknande, och du kan faktiskt fortsätta använda den här versionen så länge du vill. Nu, som vi sa tidigare, måste du först uppdatera ditt operativsystem om det finns ett programrelaterat problem. Vi råder dig att alltid ha den senaste versionen av iOS tillgänglig eftersom detta kommer att säkerställa att den är mer optimerad och fri från buggar, men på integritets- och säkerhetsnivå rekommenderas det alltid på grund av de korrigeringar som du kommer att göra i detta avseende. …

Nästa iOS-uppdatering kommer att vara 14.5, en version för närvarande i betaversion som kommer att ge enastående nyheter som möjligheten att låsa upp din enhet med en mask om du har en Apple-klocka. Släppningen av den här versionen väntas dock inte förrän i mitten av mars, så utgångsdatumet för iOS 14.4 är fortfarande långt. Om ett allmänt hot eller bugg hittas kommer det att vara möjligt att se en interimsuppdatering som var 14.4.1 eller liknande, men för närvarande finns det inga tecken på buggar som orsakar interimsversionen.

Relaterade artiklar

Back to top button