Apple slutar sälja 512GB, 1TB 21,5-tums 4K iMac-alternativ online –

Apple har minskat antalet tillgängliga lagringsalternativ för 21,5-tums iMac, med borttagningen av 512 gigabyte och 1 terabyte flash-alternativ, vilket potentiellt är ett tecken på att ändringar är på väg för produktlinjen.

Den 2 mars sa källor som var bekanta med Apples leveranskedja att Apple hade slutat tillverka 512 GB och 1 TB SSD-konfigurationer för iMac 4K. Några veckor senare har Apples webbuppdatering för 4K iMac tagit bort möjligheten att köpa dessa två varianter.

Uppdateringen till online Apple Store listar nu bara alternativ för 256 GB SSD och 1 TB Fusion Drive. Upptäckt av , det finns inget alternativ att välja en 512GB SSD eller en 1TB SSD på sidan, anpassningar som tidigare var tillgängliga.

Andra alternativ, inklusive processor, GPU och minnesuppgraderingar, är fortfarande tillgängliga för närvarande.

Apples konfigurationsalternativ för 21,5-tums iMac

Borttagningen av lagringsalternativen följer kort efter att Apple drog iMac Pro från webbplatsen helt, och officiellt avvecklade modellen i processen. Den var tidigare tillgänglig “så länge lagret räcker”.

Det ryktas att Apple kan förbereda sig på att ta fram en uppdaterad iMac med Apple Silicon. En rapportfil i Xcode Crash Reporter den 17 mars innehöll referenser till en Apple Silicon iMac.

Tidigare rapporter hävdade också att förändringar var på väg till sortimentet, vilket kan inkludera förändringar i utseendet från användningen av “iPad Pro-designspråk” till “Pro Display-liknande ramar.”

Relaterade artiklar

Back to top button