Apple släpper iPhone 14 Max mycket billigare än nuvarande –

Vi vill inte ge dem till oss som analytiker, men bara timmar efter att vi meddelade att Apple kunde klara sig utan iPhone 13 Mini 2021, verkar Ming-Chi Kuo ha meddelat att invånarna i Cupertino kommer att ändra sin strategi Prissättning inte för de närmaste månaderna, vilket redan är sent, utan för 2022 och dess iPhone 14.

Det är tydligt att det amerikanska företaget är ute efter att ta bort Mini från sina hyllor i år eller nästa, med tanke på den låga försäljningen av iPhone 12 Mini, som bara står för 5% av företagets totala intäkter. … det nuvarande iPhone-sortimentet är 12. Men istället för att släppa 3 modeller om året, ser det ut som att Apple kommer att fortsätta driva på för 4 olika telefoner. Inte mindre än 6 tum, förstås.

Concepto iPhone 13 Mini

Den billigaste och största iPhonen

Enligt en känd varumärkesanalytiker, Mini 13 iPhone kommer att fortsätta att vara på Apples planer på att lansera i år, men det kommer inte att hända med iPhone 14-serien, som inte kommer att ha en 5,4-tumsmodell. I gengäld kommer det nya sortimentet att bestå av två 6,1-tums och 6,7-tums budgetflaggskepp och två 6,1-tums och 6,7-tums avancerade telefoner. Mini kunde med andra ord bytas mot billig modell “Max”

Kuo säger att en av dessa enheter kommer att ha lägsta pris för 6,7-tums iPhone … Den överdimensionerade modellen förväntas kosta under 900 dollar. När man tänker på att företagets nuvarande flaggskepp, 6,7-tums iPhone 12 Pro Max, är prissatt till 1 099 $, är detta 200 $ lägre, vilket är närmare det nuvarande priset på 12 Mini.

iPhone 12 Pro Max och Aladdins geni

Här måste vi komma ihåg att 6,5-tums iPhone 11 Pro Max också lanserades till samma pris, så det verkar som att Apple satsar på att erbjuda köpare något liknande iPhone 12 och iPhone 11, utan att glömma när denna framgångsrika iPhone XR. mycket billigare än sina Pro-motsvarigheter, men med stor skärm

Dessutom måste man komma ihåg att billigare flaggskepp det skulle också vara bättre att placera Äpple i jämförelse med Android, där det finns många telefoner med skärmar över 6,5 tum, som nu kan hittas utan problem till priser från 500 till 400 euro. Naturligtvis kommer vi att behöva se till vilket pris den är listad till försäljning i Spanien, som kom ihåg att på grund av skatter är mobiltelefoner dyrare här.

Källa> 9to5Mac

Relaterade artiklar

Back to top button