Apple samarbetar med The King Center om utbildningsinitiativet “Challenge for Change”. –

Apple samarbetade i måndags med The King Center för att lansera en andra del av “Challenge for Change”, en utbildningsserie som uppmanar ungdomar att delta i samhällstjänstprogram.

Den senaste utmaningen, som tillkännagavs genom en livestream från Apple Education, sammanfaller med Martin Luther King Jr.-dagen och fokuserar på sociala frågor inklusive rasjämlikhet och tolerans.

I utvecklingen av initiativet kopplade Apple samman med pastor Dr. Bernice King, VD för The King Center for Nonviolent Social Change och den yngsta dottern till Dr. Martin Luther King Jr. King i en video som delas av Apples VP of Environment, Policy and Social Initiativ Lisa Jackson på Twitter uppmuntrar lärare att skapa en positiv förändring i samhället.

“Jag utmanar var och en av oss att göra en positiv inverkan i vårt samhälle”, säger King. “Tillsammans, låt oss organisera vår styrka till övertygande kraft och tillsammans skapa den älskade gemenskapen.”

För att hjälpa lärare att engagera sig i klassrummen skapade Apples utbildningsteam en diskussionsguide och arbetsbok för att underlätta utmaningsbaserat lärande. Programmet kretsar kring att identifiera och lösa så kallade “vägledande frågor”, som i det här fallet är “Hur kan du skapa möjligheter att påverka i ditt samhälle?”

Tillsammans med sina egna resurser erbjuder Apple länkar till läromedel från The King Center, Nonviolence365, The King Philosophy och mer.

Apples första utmaning bjöd in lärare att “Skapa möjligheter för meningsfulla samtal om ras.”

Relaterade artiklar

Back to top button