Apple överträffar Xiaomi i Kina och tar förstaplatsen för levererade smartphones

Note: We hope you enjoy reading this article: Apple överträffar Xiaomi i Kina och tar förstaplatsen för levererade smartphones

Du kanske inte vet det, för med rätta följer du inte webbplatser dedikerade till äpplet, men Äpple tillkännagav nyligen sin rosigaste kvartal i historien: den rosigaste av alla i verkligheten, med ben 18 miljarder dollar i vinst. Liknande siffror kan inte nås om du inte är i toppen praktiskt taget överallt i världen, och den kinesiska marknaden är väsentlig i denna mening, och faktiskt, tack vare populariteten för iPhone 6 och 6 PlusApple nådde också toppen på den kinesiska marknaden.

Uppgifterna avser Q4 2014och framgång görs dubbelt så viktig av det faktum att den är det första gången att Apple rankas först i Kina i smartphoneförsäljning. På andra plats har vi Xiaomiföljd av Samsung Och Huaweimen bakslaget är lika känsligt för dem alla.

LÄS ÄVEN: Huawei med vinden i seglen över hela världen

Resultatet talar för sig självt och görs ännu mer slående av det faktum att, särskilt på den kinesiska marknaden priser av Apples modeller är oöverträffade av den lokala konkurrensen, men trots detta segrade fortfarande det bitna äpplet.

Tim Cook just nu firar han förmodligen champagne och kaviar; hans belackare och rivaler lite mindre.

Relaterade artiklar

Back to top button