Apple MagSafe Battery Pack rivning avslöjar två anslutna battericeller

En av de första rivningarna av Apples nya MagSafe Battery Pack sändes på YouTube i torsdags och avslöjade tillbehörets inre funktion och konstruktion.

Charger Lab erbjöd en fullständig uppdelning av den nya Apple-produkten, inklusive unboxing och översiktliga tester, i en video som lades upp på dess YouTube-kanal.

Som man kan förvänta sig är Apples MagSafe-batteripaket inte utformat för att öppnas eller servas av vanliga konsumenter. Att separera locket från sitt säte i förpackningens vita plastskal är en svår process som krävde användning av en bände. Lim verkar hålla ihop de två delarna.

Inuti samverkar en laddningsspole anordnad på insidan av det främre höljet med en annan spole ansluten till batteripaketet för att leverera ström till en iPhone 12. En NFC-detektionsspole och motsvarande chip finns på höljet, medan en ring av magneter omger paketets spole kompletterar MagSafe-standarden.

Inre komponenter skyddas av en riklig mängd värmeavskärmning. Trådlösa strömkontroller och tillhörande kretsar är monterade på ett kretskort som är anslutet till en stor metallplatta.

Inbäddade i det vita skalet – självt fodrat med värmeskyddande material – finns två batterier som körs i serie för att uppnå 11,13Wh vid 7,62V. Charger Lab noterar att den utskrivna kapaciteten på 1 460 mAh vid 7,62 V motsvarar cirka 2 220 mAh vid 5 V. Varje cell är klassad till 5,733Wh.

För en närmare titt på det nya tillbehöret, kolla in första hands-on.

Relaterade artiklar

Back to top button