Apple lanserar Teacher Portfolio, uppdaterar läroplanen och utbildningsappar –

Apple har lanserat ett nytt igenkänningsmärke “Apple Teacher Portfolio” för lärare tillsammans med uppdateringar av sina utbildningsappar och läroplaner som Alla kan skapa, skolarbete och klassrum.

Apple Teacher Portfolio beskrivs som ett erbjudande som gör det möjligt för lärare att “få ut det mesta av Apples teknik genom varje fas av lektionsplaneringen för att hjälpa eleverna att aktivera förkunskaper, utforska ett ämne djupare och tillämpa förståelse.”

Den består av 21 mallar och lektionsidéer inspirerade av företagets projektguider Alla kan skapa. Det låter lärare införliva Apple-produkter som Keynote och GarageBand och skapa lektioner för elever. Som namnet antyder blir Lärarportföljen också en sammanställning av arbeten och lektioner som lärare kan dela med ledarskap och kamrater. Den tidskriftsliknande plattformen låter lärare reflektera över vad som fungerade och vad som inte gjorde det, tillade Apple.

“Apple Teacher Portfolio ger distrikten en plattform för att ställa de rätta frågorna och hjälpa lärare att reflektera över sitt arbete på ett meningsfullt sätt. En portfolio är ett sätt att visa stolthet över det du har lärt dig eller skapat. Min allra första pedagogportfolio sitter fortfarande på min hyllan hemma, och jag älskar att se tillbaka på det som ett viktigt kapitel i mitt livsverk. Jag är glad över att ge det här verktyget till lärare i hela vårt distrikt, så att de också kan vara stolta över det arbete de skapar under hela sin karriär, och att se sin läranderesa genom påtagliga artefakter”, säger Felecity Treptow, teknikintegrationsspecialist vid DC Everest Area School District i Wisconsin.

Apple har också utfärdat uppdateringar för sina andra utbildningserbjudanden, inklusive läroplanen Alla kan skapa och apparna Schoolwork och Classroom.

För alla kan skapa har Apple uppdaterat ritguiden så att den inkluderar rörlig grafik och animering i Keynote; Fotoguiden för att täcka skapande av GIF med Keynote, Kamera och Foton; videoguiden som inkluderar filmskapande på grön skärm; och musikguiden för att lägga till nya poddsändningsfunktioner med GarageBand.

Skolarbete kommer också snart att stödja lärares möjlighet att dela projekt med kollegor eller importera projekt från andra. Sidofältet har också uppdaterats med förbättrad navigering.

Apple har också uppdaterat Classroom för att “stödja lärande utanför en skolas väggar.” Nya funktioner inkluderar fjärrsupport för studenter, en uppdaterad design och en sömlös upplevelse över Mac och Mac Catalyst.

Cupertino-teknikjätten säger att Apple Teacher Portfolio och uppdaterade Everyone Can Create-guider är tillgängliga från och med tisdag från Apple Teacher Learning Center. Nya versioner av Schoolwork and Classroom finns för närvarande i beta.

Relaterade artiklar

Back to top button