Apple kommer att avbryta iPhone 13 Mini 2021 –

Även om det är sant att det finns många älskare av små mobiltelefoner, verkar det som att få av dem är villiga att betala de 800 euro som vanligtvis är värda för tillfället, förutom Amazon Prime Day-erbjudanden, iPhone 12 Mini. Och detta kan naturligtvis ha en direkt inverkan på lanseringen. Mini 13 iPhone

Apple fattade beslutet förra året att lansera fyra nya telefoner, och om det finns en iPhone som inte kan hitta en bred publik kommer det att vara iPhone 12 Mini. Uppenbarligen är försäljningen av 5,4-tumsenheten långt ifrån vad Cupertino-köpare hade förväntat sig, som hade föredragit att driva en mer radikal strategi.

I många fall indikerades det försäljningen av denna modell kommer inte att vara tillfredsställande och att Apple skulle kunna lämna den lilla modellen 2022 med iPhone 14. Det verkar dock vara mer allvarligt och så hypotetiskt Mini 13 iPhone det som redan var under utveckling, vars modeller vi ens såg, kunde inte ens presenteras.

iPhone 13 mått

Apple iPhone 13 Mini i fara

Enligt Trendforce skulle Apple ha tappat tålamodet med sin nuvarande kompakta mobiltelefon vid det här laget. Det amerikanska företaget förväntas fokusera på att öka försäljningen av alla tre modeller av iPhone 12-familjen med tanke på det Mini 12 iPhone fick nedslående försäljningsresultat jämfört med andra modeller i linjen. I synnerhet stod denna modell för endast cirka 5 % av all försäljning av tillverkarens nuvarande terminaler.

Av denna anledning ryktet om att Apple har stoppat produktionen av den här telefonen för att inte uppfylla tillverkarens förväntningar, kommer att förnyas vid lanseringen av framtiden Mini 13 iPhone … Det är troligt att företaget kommer att återgå till den strategi det startade med iPhone XS och kommer bara att släppa 3 modeller i september. Det finns inget stöd från märket, men det skulle vara absurt för märket att återlansera den lilla modellen efter att ha sett resultatet av den nuvarande “mini”-enheten.

Möjlig iPhone 13 design

Så, om du letar efter en kraftfull telefon med en bra kamera och liten design, kanske du vill dra nytta av iPhone 12 Mini nu, innan Apple äntligen tar bort den från marknaden, som andra har gjort. fodral med andra modeller, och butikerna börjar ta slut på lager av telefonen. För närvarande är den minsta iPhone 12 fortfarande tillgänglig i Apple Store, utan något omnämnande av betydande leveransförseningar på grund av tillverkningsskäl.

Källa> Produktfoto, GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button