Apple iPhone 13-kameraingenjörer diskuterar Cinematic Mode, återvinning

I en fortsättning på att marknadsföra iPhone 13-linjens uppdateringar av kamerasystemet, gick Apples vicepresidenter som ledde utvecklingen in mer i en annan intervju, som täckte skapandet av Cinematic Mode och arbetade mot Apples miljöaktiva mål.

Apples lansering av iPhone 13 innehöll mycket kameror och tillhörande funktioner som den implementerar i sin 2021-serie, vilket har fått företaget att prata mer om fotografi i sitt reklamarbete. I en andra intervju med VP för Camera Software Engineering Jon McCormack och VP för Camera Hardware Engineering Graham Townsend, avslöjas mer information om förändringarna.

När han kom med förändringarna i första hand sa Townsend till “Planeringen måste börja ungefär tre år framåt, eftersom det är då vi faktiskt fixar specifikationen för kiseln. Så till exempel, sensorn definieras vid den punkten och A15 Bionic-processorn är också frusen. Det är då vi måste börja prata med Jon och förutsäga de upplevelser vi vill ha.”

Med förbättringarna och introduktionen av Cinematic Mode kan det driva fram idén att använda iPhone i professionella projekt, som filmer och TV-program, men McCormack undviker en fråga om hur det skulle kunna tillämpas på filmskapande genom att fokusera på mindre kreatörer.

“Det är en fantastisk möjlighet, men jag tror att det ännu viktigare är att få se vad en 15-årig tjej på huvudgatan gör med exakt samma teknik.”

Cinematic Modes rackfokuseffekt var en “lång process med massor av blåsiga vägar” att skapa, tillägger McCormack. “Vi tittar inte bara på djupet på varje bildruta, utan det finns också det här som kallas tidsstabilitet; när vi rör oss mellan bildrutor med människor i rörelse, hur ska vi se till att du inte får konstiga kanter och sånt där. ?”

“De flesta av ledarna för mitt team besökte faktiskt Apples återvinningsplats i Austin och det hjälpte dem verkligen att förstå hur delar återvinns från andra delar av iPhone”, säger Townsend. “Det finns några sällsynta jordartsmetallmagneter i kameran, så det var ett område som vi tittade på. När du har en stor magnet kan du enkelt göra den av återvunnet material, men för de små är det väldigt svårt att få tag på den. den magnetiska flödestätheten.”

När det gäller frågan om att uppmana till användaruppgraderingar och vidareutveckla kameran, säger Townsend: “Sättet jag förklarar det för teamet för att hålla dem motiverade varje år är att vi har ett anmärkningsvärt ansvar. Det finns många andra anledningar till att människor har iPhones i sina pocket, men vi har ett privilegium att hjälpa till att fånga värdefulla ögonblick som folk inte ens förväntar sig ska hända.”

“Vi ber inte om det omöjliga, men vi ber att kameran uppnår det bästa den kan varje år”, fortsätter han. “Under de senaste tio åren har vi sett en dramatisk förbättring, men det finns ingen vila.”

Relaterade artiklar

Back to top button