Apple i samtal om att finansiera anpassning av “The Greatest Beer Run Ever” –

Apple är enligt uppgift i samtal om att finansiera en ny film från regissören Peter Farrelly med titeln “The Greatest Beer Run Ever” för Apple TV+.

Filmen kommer att baseras på bästsäljande boken “The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty and War” av Chick Donahue och JT Molloy. Farrelly, känd för “Green Book”, skrev manuset tillsammans med Brian Currie och Pete Jones.

Zac Efron och Russel Crowe är för närvarande i samtal om att spela i filmen, medan Bill Murray uppvaktas för en biroll, enligt . Efron är tänkt att spela Donahue.

“The Greatest Beer Run Ever” följer historien om Chick Donahue, som bestämmer sig för att lämna New York 1967 för att ta med öl till sina barndomsvänner som tjänstgör med den amerikanska armén i Vietnam. Längs vägen åker han en tur på ett Merchant Marine-fartyg, fraktar öl genom djungeln och misstas för en CIA-officer på grund av sina shorts och Hawaiiskjortor.

Farrelly har haft siktet inställt på “The Greatest Beer Run Ever” sedan hans förra film, “Green Book”, vann en Oscar för bästa film. Filmen kommer att produceras Andrew Muscato, samt Skydances David Ellison, Dana Goldberg och Don Granger.

Apple fortsätter att lägga till sitt växande utbud av originalfilmer. 2021 vann Cupertino-teknikjätten sina första Oscarsnomineringar för “Wolfwalkers” och “Greyhound”.

Relaterade artiklar

Back to top button