Apple har släppt AirTags för 2990 rubel

Vid Spring Loaded-evenemanget presenterade Apple sina nya enheter, inklusive den kraftfulla iPad Pro-surfplattan, nästa generations Apple TV 4K-digitalbox och Apple AirTags.

Apple har släppt AirTags till ett värde av 2990 rubel

Med den kompakta AirTag-trackern kan du hitta förlorade föremål var de än är. Enheten låter dig spåra föremål som den är fäst på: plånböcker, nycklar, väskor, ryggsäckar etc. Med hjälp av speciella remmar kan trackern dessutom fästas på ett husdjur. För en snabb sökning erbjuds Hitta min applikation på iOS.

Apple AirTag

AirTag myntformade fodral är tillverkat av rostfritt stål och är helt skyddat från damm och vattenintrång till IP67. Enheten är baserad på Apple U1-processorn.

Apple AirTag

Ett utbytbart “myntcellsbatteri” är ansvarigt för spårarens autonoma drift, som ska pågå i ett års drift. AirTag är utrustad med en inbyggd högtalare, accelerometer, NFC och Bluetooth LE-modul.

Spåraren fungerar genom Locator-applikationen, med vilken du kan spåra den exakta platsen för förlorade föremål.

Apple AirTag

Applikationen låter dig spåra den aktuella eller senast kända platsen för ett objekt på kartan Om det förlorade objektet ligger inom Bluetooth-intervallet, kommer trackern att pipa medan skärmen visar riktningen och antalet steg. Om taggen är utom räckhåll för Bluetooth kan Find My-nätverket hjälpa till att hitta den genom att spåra signalen genom sitt enorma nätverk (cirka 1 miljard enheter).

Apple AirTag

AirTag-försäljningen börjar den 30 april till ett pris av 2990 rubel. Dessutom kommer det att vara möjligt att köpa en uppsättning med fyra spårare för 9900 rubel.

Källa: apple.com/ru


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button