Apple går med i Wireless Power Consortium, nästa iPhone med trådlös laddning?

De allra flesta enheter som har trådlös laddning, de använder Qi -standarden, en teknik som utvecklats av kroppen Wireless Power Consortium som har 213 medlemmar. Men nyligen har en ny medlem tydligen anslutit sig.

Det handlar om mycket Apple som har anslutit sig till detta organ som rapporterats av olika medier, vilket får oss att omedelbart tro att företaget kan vara mycket intresserat av tillämpa det trådlösa laddningssystemet på din nästa iPhone.

Hej, men Apple Watch har redan trådlös laddning 🤔

Vi vet, men Apples smartwatch använder en version av Qi -laddning som inte är kompatibel med andra enheter och laddare, så vi kunde omedelbart utesluta.

För närvarande finns det inget bekräftat av Apple, så vi måste vänta de närmaste månaderna för att få mer information om det. Men tanken på att tro att nästa iPhone har trådlös laddning är inte så långsökt sedan dess din tävling gör det och samma Apple Watch också.

Kom ihåg att ovanstående information är baserad på rykten och ingenting har bekräftats av Apple. Denna information kan förändras i framtiden eller vara falsk.
Med information från The Verge

Relaterade artiklar

Back to top button