Apple frågade iPhone-ägare vad de gör med gamla laddare

Ytterligare bevis för att Apple kan ta bort laddaren från iPhone kommer från Brasilien. Företaget genomförde nyligen en enkät bland lokala användare som frågade dem vad de gör med den gamla laddningsadaptern efter att ha köpt en ny iPhone.

iPhone 12

Undersökningen i sig innehåller sex svaralternativ:

Säljs med en gammal iPhone; förlorad; gav den till en släkting eller en vän; använder den fortfarande hemma; använder den fortfarande utanför hemmet (på jobbet, skolan eller andra platser); den gamla laddaren är hemma men inte i bruk .Apple frågade iPhone-ägare vad de gör med gamla laddare

Kom ihåg att nyligen rapporterade flera källor samtidigt att iPhone 12 inte kommer att innehålla trådbundna EarPods-hörlurar och en laddare.

Varför skulle Apple vilja ta bort laddaren?

Företaget vill ta ett så opopulärt steg av tre skäl på en gång:

triviala besparingar – övergången till 5G ökar produktionskostnaderna;förenklad logistik – minskad utrustning förenklar och minskar transportkostnaderna för smartphones.miljöhänsyn – inte alla användare återvinner gamla laddare genom att helt enkelt kasta bort dem.

Vad ger röstning?

Det här är inte första gången Apple frågar användare om sina produkter. Så för några år sedan genomförde tillverkaren en undersökning bland användarna om användningen av hörlursuttaget på MacBook Pro-bärbara datorer. Enligt undersökningen behöll tillverkaren 3,5 mm ljuduttaget i sina bärbara datorer.

Relaterade artiklar

Back to top button