Apple förvandlar sina Pages, Numbers, Keynote-appar upp till 11 –

Apple har uppdaterat sin iWork-svit med appar till version 11.0, där iOS- och macOS-versionerna av Pages, Numbers och Keynote gör ändringar i Arrange-inspektören för att göra det enklare att designa dina dokument.

Uppdaterad på tisdag, version 11.0-uppdateringen gäller både iOS- och macOS-versionerna av Pages, Numbers och Keynote. Uppdateringar börjar bli tillgängliga i App Store för iPhone och iPad, och även i Mac App Store.

För iOS iWork-versionerna innehåller alla tre samma kärntillägg, med exakta redigeringskontroller för Arrange-inspektören tillgängliga för att justera utseendet och placeringen av objekt. Skärmknappsatser finns också tillgängliga för att ange exakta värden för textstorlekar, avstånd, tabellstorlekar och andra element.

Användare har också möjlighet att lägga till och ta bort objekt eller tabellceller från ett urval genom att trycka och dra över dem. En inställning är också tillgänglig för att automatiskt öppna dokument i redigeringsläge. Slutligen ger alla appar möjlighet att lägga till telefonnummerlänkar till textobjekt, former och tabellceller.

Numbers har det tillagda alternativet att utesluta sammanfattningsarket när du exporterar ett kalkylblad till Microsoft Excel.

MacOS-varianterna får en förbättrad mediewebbläsare, som inkluderar förbättrade sökalternativ och extra innehållskategorier, inklusive Senaste, Porträtt och Live Photos. En AppleScript-funktion för att ändra dokumentlösenord och för att öppna dokument skyddade med lösenord ingår också, tillsammans med tilläggen av telefonnummerlänkar.

iOS-apparna kräver alla iOS eller iPadOS 13.1 eller senare för att fungera. MacOS-versionerna är kompatibla med alla Mac-datorer, men behöver macOS 10.15 eller senare.

Relaterade artiklar

Back to top button