Apple Education-rabatter för lärare och studenter –

Krav för att få tillgång till dessa rabatter

Om du vill få tillgång till dessa rabatter finns det självklart några viktiga krav du måste uppfylla. Allt detta görs så länge du har rätt att betala mindre pengar för dina produkter närhelst du ska ägna dig åt en pedagogisk uppgift.

Bo på universitetet och möjlighet att bevisa det

Dessa studentrabatter är främst avsedda för universitets- eller högskolestudenter. Men detta akademiska tillstånd måste påvisas korrekt, och detta görs inte först vid registrering. Vid något universitet om detta villkor är uppfyllt institutionell e-postadress erhålls och har en domän som vanligtvis matchar universitetets förkortning, till exempel “@ student.uib.es”.

Det är ett viktigt krav för att kunna visa ditt tillstånd under köpprocessen. Även om detta inte är begränsat bara till studentkåren, eftersom lärare har också rätt, som alla andra som har med lärandeaktiviteter att göra universitet. Det är därför Apples egen webbplats uppger att dessa rabatter är giltiga för universitetsköp i allmänhet.

Anmäl dig till UNiDAYS

När Apple avslöjar att du går på universitetet använder den UNIDAGAR service. Det vill säga att de anlitar ett tredjepartsföretag för att kunna genomföra denna granskning utan att vilja göra det på egen hand genom att utarbeta akademiska uppsatser. Det är därför det andra kravet att ta hänsyn till är att ha ett konto hos UNiDAYS och bekräfta ditt deltagande på universitetet.

Närhelst du behöver kontrollera priserna du har i University Apple Store måste du först logga in på UNiDAYS. Annars är processen i slutet ganska okomplicerad för att kunna köpa med denna typ av rabatt. Det enda man ska ta hänsyn till är att för att registrera sig måste man uppfylla de tidigare kraven och en elev som studerar på lägre studienivå är inte giltig ändå.

Vad du behöver veta om UNiDAYS

Som vi säger, tillgång till UNiDAYS måste behärskas för att har tillgång till alla dessa rabatter. Nedan berättar vi allt du behöver veta om denna plattform som går längre än Apple.

Vad är UNiDAYS?

UNiDAYS är en mycket enkel webbplats som erbjuder olika rabatter. Så fort du kommer in ser du en intressant uppdelning mellan olika typer av varor, från kläder till teknik. Problemet är att detta endast avsedd för högskolestudenter som har en institutionell e-postadress som används under registreringsprocessen.

Som vi kommenterade tidigare kan du förutom Appel Discount Management även hitta andra relaterade varumärken på denna webbplats. Bland dem kan du hitta Samsung, Google, adobe men förutom teknik det finns även klädmärken sådana som Adidas. När allt kommer omkring fungerar den som andra webbplatser som också samlar in rabatter från tredjepartsbutiker och hanterar alla dessa erbjudanden, men riktar sig till en riktigt specifik och mycket nischad målgrupp som kan vara intresserad av den här typen av produkter.

Hur man skall registrera

UNiDAYS webbplats, som kan nås från Apples webbplats, har en plats för registrering. Därvid måste du lämna alla dina personuppgifter, samt den e-postadress och lösenord som du vill definiera, för att kunna logga in senare. När du har klarat detta krav måste du göra det fyll i ytterligare information, särskilt relaterad till den institution du studerar vid … Sanningen är att de har en ganska viktig databas med alla universitet som finns i Spanien, och de har även avtal med utländska institutioner. Utöver universitetets namn ska du även ange hur länge din examen pågår och hur länge du har varit vid universitetet.

UNIDAGAR

När du har angett denna information kan du välja olika verifieringssystem. Det vanligaste är att omdirigera till Moodle-plattform det aktuella universitetet, där uppgiften att virtuellt lärande utförs, till exempel att ladda olika innehåll. Men om ditt universitet inte har en Moodle-plattform kan detta också kontrolleras genom att mejla institutionen. Internet kommer att be dig om en e-postadress med universitetets domän. När den har validerats kommer den att skicka ett e-postmeddelande med en länk som bekräftar kontot som helhet, och du måste komma åt det kontot för att se till att det är ditt.

När denna process är klar kommer du att kunna komma åt det här kontot som du skapade för att kunna njuta av alla rabatter hon har på de olika webbplatserna som hon erbjuder. Man bör komma ihåg att institutionen du är inskriven i alltid bör uppdateras årligen, eftersom det är logiskt att du med tiden kan lämna universitetet från år till år, så det kommer att begära detta med jämna mellanrum. undersökning.

Hur man köper från Apple med högskolerabatter

När du gör ett köp från Apple måste du ha med dig inte alla produkter har rabatter eftersom det är ganska begränsat. Dessutom bör du också tänka på att för att göra detta köp måste du komma åt en dedikerad sektion på Apples egen webbplats.

Vad kan man köpa billigare som student?

Som vi säger, det finns en ganska begränsad lista över varor som kan köpas till ett rabatterat pris. Utöver det måste du också ta hänsyn till att det inte kommer att vara möjligt att dra av skatter som moms vid detta köp, då det inte kan kopplas till ett företagskonto. I det här fallet bör du alltid utvärdera mycket väl att det kompenserar dig mer mellan de två situationer som kan uppstå. För att ge dig en uppfattning om följande produkter med variabel rabatt:

 • Macbook Air.
 • MacBook Pro
 • iMac.
 • Mac Pro.
 • Mac mini.
 • Pro Display XDR.
 • iPad Pro.
 • Ipad Air.
 • IPad.
 • iPad Mini.
 • Diverse tillbehör.

Universitets Apple Store

Du kan se några viktiga frånvaro i listan, som iPhone. I det här fallet anser Apple inte att denna utrustning är nödvändig för utbildningsuppgifter. Detta händer inte med en Mac eller iPad om de bekvämt kan användas vid anteckningar, men en iPhone eller Apple-klocka ingår inte i den här typen av produkter utbildningsmässigt.

Tillgång till University Apple Store

Var medveten om att för att komma åt dessa produkter måste du vara inloggad på en dedikerad del av Apple Store. Det är här UNiDAYS kommer att bli tillfrågad om de nödvändiga referenserna för att kunna köpa alla produkter vi diskuterade tidigare till det rabatterade priset. Det här avsnittet är i slutet av Apple-delen som specifikt säger College shopping. Vid inloggning ser du att du ombeds installera en länk via UNiDAYS. När du säger att du redan är registrerad behöver du bara logga in och en annan butik kommer automatiskt att ladda ner dig.

Alla nödvändiga varor kommer att grupperas här. För att göra ett köp behöver du bara klicka på var och en av dem. För nu kan du välja de specifikationer du vill ha och priset kommer naturligtvis att variera här, även om rabatten på stor utrustning vanligtvis är runt 100 €. Köpprocessen är i allmänhet identisk med den i en traditionell butik, och leveranstiderna är också desamma. Den enda verkliga skillnaden är priset.

Relaterade artiklar

Back to top button