Apple Card 0 % finansiering förlängs för förvirrade kunder

Apple förlänger villkoren för ett Apple Card-erbjudande för 0 % APR-finansiering efter att vissa kunder felaktigt antog att de skulle få betalningsalternativet med sitt köp.

Förra veckan skickade Apple och bankpartnern Goldman Sachs ut ett e-postmeddelande där de informerade vissa Apple Card-kunder om att de hade rätt till 0 % finansiering på deras senaste Apple-produktköp.

Det verkar som att vissa kortinnehavare förväntas få en finansieringsförmån, känd som Apple Card Monthly Installments, på icke-berättigade föremål. Apple fick nys om förvirringen och beslutade att respektera avbetalningsvillkoren för vissa transaktioner.

“Vi förstår att vissa kunder förväntade sig att få 0 % APR-finansiering automatiskt när de köper Apple-produkter med sitt Apple-kort”, stod det i mejlet. “Om du förväntade dig att få 0 % APR-finansiering med Apple Card Månatliga avbetalningar när du köper en Apple-produkt från antingen Apple eller en Apple-auktoriserad återförsäljare, men du inte fick det, kan vi hjälpa dig.”

Det ursprungliga erbjudandet var bra fram till 8 december, men Apple har förlängt tidsfristen till 15 december, enligt .

Ett speciellt program som är tillgängligt för Apple Card-kunder, Månatliga avbetalningar, är ett finansieringsalternativ på 0 % som gäller för köp som görs via Apple.com, Apple Store-appen eller i en fysisk Apple Store. De flesta större produktlinjer, inklusive iPhone, Apple Watch, iPad, Mac och AirPods och Apple TV, anses vara berättigade till månatliga avbetalningar. Betalningsperioder varierar från sex månader till 24 månader, beroende på produkt.

Relaterade artiklar

Back to top button