Apple Car är i fara –

Problem mellan Apple och Hyundai

Reuters släppte nyligen nya detaljer om situationen som Apple och Hyndai befinner sig i. Och även om vi alla förväntade oss goda nyheter, ser det ut som att Cupertino-företaget hade andra problem. Hyundais chefer är nu delade om huruvida det kan vara lönsamt att arbeta med Apple eller inte. Detta är något som kan vara logiskt, eftersom varje multinationellt företag vill verka självständigt för att få alla möjliga erkännanden. I synnerhet en av dess direktörer, enligt källan, uppgav följande:

Vi oroar oss för hur vi ska göra det, om det är bra att göra det eller inte. Vi är inte ett företag som tillverkar bilar åt andra. Det är inte så att arbetet med Apple alltid ger bra resultat.

Att kombinera två företag som vill leda samma projekt är inte alltid en bra idé. Alla har sina egna idéer, och i slutändan, för att allt ska fungera, måste du påtvinga en av dem. Ett radikalt problem där ingen av dem vill ge upp. Det är nu känt att hela detta samtal startade 2018 mellan Apple och Hyundai, men det faktum att de två företagen arbetar tillsammans har orsakat många problem.

Enligt olika källor vill Apple endast använda slutmonteringsfabrikerna och Hyundai. Alla större komponenter i bilen kommer att levereras av företaget självt och detta kanske inte övertygar bilmärket. Om du har ett bra minne, blev du för några veckor sedan påpekad att odla på nordamerikansk mark, särskilt i Fabrik i Georgia.

Nu börjar alla dessa idéer suddas ut, även om det fortfarande återstår många förhandlingar, sedan de började för bara en månad sedan. Apple måste veta hur man övertygar dessa chefer som inte vill spela på att gå med i ett annat stort företag utan att hamna i skuggan.

Det sades också för några veckor sedan att bilen skulle kunna vara klar till 2024, enligt en Bloomberg-rapport. Men nu påpekar Reuters att produktionen är långt ifrån påbörjad, så hela Titan-projektet ligger just nu i luften. Även om vi såg en av Apples högsta chefer flytta till en annan avdelning för att arbeta med ett nytt projekt. Detta kan vara relaterat till företagets autonoma fordon, även om vi får vänta på framtida rykten eller eventuell formell bekräftelse av avtalet.

Relaterade artiklar

Back to top button