Apple arbetar med nya stylusleverantörer; Färska rykten om iPhone-stil …

Dagens nyheter om Apple gäller tillbehör, eller bättre sagt pennan. De Apple Pencil har ryktats att komma till iPhone för lite nu och idag lär vi oss att Apple har nya partners och leverantörer inom detta område.

Apple Pencil har arbetat med iPad Pro i några år och fick stöd för den billigare iPad 2018 i år. En rapport från Economic Daily News från Kina visar att Apple godkände en ny stylusleverantör från Taiwan. Rapporten hävdar att företaget (Elan) kommer att leverera berörings- och pennrelaterade marker för de två nya iPhone X-telefonerna i år. Det ska vara iPhone Xs och iPhone Xs Plus, enligt de senaste namngivningsmönstren som läckt ut.

Att använda en penna med en 6,5-tums iPhone är vettigt, men det blir lite udda på en 5,8 tum. Om du frågar mig läser jag mer om detta partnerskap än bara iPhone-åtgärder. Vi har hört talas om en ny generation av stylus i flera månader nu och vi har också sett ett patent som rör dess tips. Vi kan göra oss redo för en Apple Pencil 2.0 just nu. Pennan kan stå för att vara smalare, erbjuda ännu högre nivåer av tryck och få några knappar.

Vi tar allt med ett saltkorn för tillfället, men eftersom skärmpaneler fortsätter att utvecklas är det inte av denna värld att se en iPhone med en penna. På tal om det är nästa generations iPhones mindre än en månad från att tillkännages.

Relaterade artiklar

Back to top button