Appen för de bästa hälsosamma recepten på iPhone –

Användbar kokbok

Om ditt huvudmål är att äta hälsosamt, utan tvekan använda naturliga produkter, är detta huvudapplikationen för dig. Huvudfunktionen är att samla olika recept som är väldigt varierande och huvudfunktionen är att community-användarna skapar och laddar upp dem. Genom att ange ett recept kommer du att se de produkter som du behöver för ett visst antal personer. Genom att helt enkelt klicka på var och en av produkterna i ett recept kan du tydligt se dess näringsprofil och dess bearbetningsgrad. Du kan också hitta den nödvändiga tillagningstiden eller nedkylningstiden för att få en uppfattning om hur lång tid det kommer att ta dig att laga detta recept.

När du har visualiserat all denna viktiga data kan du visualisera stegen i receptet. Det som är bra med den här appen är att när en icke-näringsmässig person laddar ner ett recept, blir ordförrådet ganska enkelt. Beroende på vilket steg du ska ta kommer du att se en bifogad bild så att du inte går vilse i någon process eller ens i videon. I slutet av hela denna process kommer du att ha en helt hälsosam maträtt på bordet, och du behöver inte ta till stekt mat eller mat rik på fett eller kolhydrater.

Förutom matlagningsrecept i appen kan du även hålla koll på alla rätter du lagar. Du kan ange frukost, lunch, middag och till och med ett mellanmål. På så sätt kommer du att ha exakt kontroll över all din näring.

Vikten av att undvika ultrabearbetad

För att ha järn är det viktigt att alltid veta vad du äter. Ultrabearbetade livsmedel kanske inte rekommenderas starkt för konsumtion på grund av deras höga koncentration av mättat fett eller socker. Det är därför den här appen syftar till att låta dig veta vilken mat du ska äta och vilka näringsämnen de innehåller. Detta åstadkoms med en sektion som heter “skanner” som öppnar din iPhones kamera för att kunna fokusera på streckkoden på valfri produkt och ha information om livsmedelsingredienser och en bedömning av om den bearbetas eller inte.

Om du stöter på en återvunnen produkt kommer du att se hur appen erbjuder dig olika alternativ i snabbköpet. De kommer alltid att vara väldigt lika, samtidigt som de bibehåller naturligheten som denna applikation eftersträvar.

Fördelarna med Plus-planen

Detta är en applikation, som initialt är gratis för alla användare, med målet att alla ska kunna använda skannern och se recept. Det inkluderar dock en betald del reserverad för premiumanvändare, som har olika intressanta fördelar. En av dem är utan tvekan möjligheten att skapa en inköpslista med alla produkter du behöver för en hälsosam kost. Följande är också intressant eftersom du kommer att ha tillgång till videor och recept som ingen annan kan se, samt tillgång till veckoplanen. Kort sagt allt du behöver för att kunna ha en helt balanserad och hälsosam kost.

Dessutom ingår också möjligheten att sätta ett dagligt mål. Beroende på om du vill gå ner i vikt eller gå upp i vikt kan du sätta upp näringsmål. De kommer att regleras av en disk där du kommer att visualisera mängden näringsämnen du har konsumerat.

Priset för denna prenumeration börjar på € 6,99 på en månadsplan till € 49,99 per år, går igenom en halvårsprenumeration på € 29,99.