Appearance Trick “Skogens ande” –

Hur är det med ELOKO-skinnet?

Många spelare rapporterar en fruktansvärd bugg som direkt påverkar spelet i Warzone, och detta är att det, som du kan se nedan, finns ett skal som gör att du kan bli osynlig på vissa avstånd. Detta har uppenbarligen en direkt inverkan på spelet, som om fienden är beväpnad med denna aspekt kommer det att vara omöjligt att se honom på avstånd, vilket kan leda till en oväntad motattack.

Vilken hud är osynlig?

Om du stöter på en spelare under hela spelet iförd ett kamouflagenät av trä och baddräkt, råder det ingen tvekan om att den spelaren använder en displaybugg som gör dig osynlig.

Skinnet tillhör ELOKO-setet, som kan hittas slumpmässigt i butiken (du kommer inte att hitta det så lätt), kostar 1 800:-. Call of Duty-poäng och inkluderar ett nytt Forest Spirit-skinn för Grinch-operatören, bland andra kosmetiska tillbehör.

Huden är ganska komisk, eftersom den klär operatören på ett ganska märkligt sätt, men den värsta delen är den extra skada som den gör mitt i spelet.

Osynliga Warzone-spelare

Hur YouTube-användare Scop3s kunde visa att Forest Spirit-huden lider av en märklig dragavståndsbugg. På grund av dess design verkar det som att spelet inte visar huden på vissa avstånd (som det gör med borsten och gräset), vilket leder till att spelaren som bär huden blir fullständigt osynlig.

Efter tester utförda av Scop3s kan vi se hur, i standardvy, huden förblir osynlig från ett avstånd av 34 meter. Närmare detta är spelaren perfekt synlig, men när den zoomas ut försvinner han magiskt. Om du använder sikte med ett reflexsikte eller utan någon optik med förstoring, är det minsta avståndet för att se fienden 55 meter.

Och om du riktar 4x-kikarsiktet mot det ökar räckvidden till 125 meter, även om vi på kortare avstånd kan se vissa delar, som huvudet eller vapnet.

Händer detta på alla plattformar?

Problemet ligger i själva huden, även om den beter sig olika på alla plattformar. I fallet med datorer med större specifikationer är texturåtergivningsavståndet längre, så vi kunde se fienden på ett större avstånd än tidigare nämnt (mätt på PS4).

Relaterade artiklar

Back to top button