Appar för avslappning och sömnförbättring tillgängliga på iPhone –

De bästa ljuden som hjälper dig att somna

Avkopplande ringsignaler: sömnljud

Den prestigefyllda tidningen The Guardian har förklarat att den här appen är som en GPS som talar om för dig hur du somnar, så utan tvekan pratar vi om en av de bästa apparna du kan använda för att hjälpa dig somna. Du kan somna i din egen takt och koppla bort dig själv från stress, ångest och vardagliga problem, eftersom detta hjälper dig att somna lätt. Den har en mängd olika ljud och musik som den kommer att blanda för att skapa den perfekta melodin som hjälper dig att slappna av och sova gott. Denna app är erkänd av ledande läkare och neuropsykologer.

Sleep Cycle – Sleep Tracker

Denna app är en smart väckarklocka som spårar dina sömnmönster och väcker dig under lätt sömn. Detta är ett naturligt sätt att vakna på, där du inte kommer att känna dig trött så fort du går upp ur sängen, tvärtom kommer du att finna dig själv full av energi och redo att möta dagen. Sömncykeln väcker dig med ett 30-minutersintervall som slutar vid den tidpunkt då du ställer in alarmet, och väljer den tid då din sömn är som lättast.

White Noise – White Noise App

Om du letar efter en app som ger dig fantastiska vita ljud som hjälper dig att slappna av är det här din app. Säg hejdå till sömnlösa nätter med avslappnande ljud tillgängliga i White Noise – White Noise-appen, som ger dig många fördelar som att minska stress, hjälpa dig att sova utan distraktioner, förbättra koncentrationen, lindra huvudvärk och migrän.

Använd meditation för att slappna av

Headspace: meditation och sömn

En av de mest kända meditationsapparna är Headspace. Det här är din personliga guide till hälsa och lycka eftersom det är ett lättanvänt verktyg som kommer att lindra stress och förbättra din nattsömn. Den innehåller guidade meditationer som hjälper dig att slappna av med en mindfulness-teknik som ger dig lugn, välbefinnande och balans i ditt dagliga liv med bara några minuters daglig träning. Mindfulness hjälper dig också att få ut mer av varje dag, mindre distraktion och därför mer fokus på de uppgifter du vill göra.

Meditopia: meditation, sömn

I denna meditations- och sömnapp hittar du mer än en kortsiktig lösning för att somna och lindra stress. Det finns över 1000 djupa nedsänkningsmeditationer tillgängliga som går rakt in i hjärtat. Dessutom finns meditationer på 9 olika språk, och deras främsta mål är att täcka hela spektrumet av mänsklig erfarenhet, från relationer, acceptans och ensamhet, till vår fysiska bild, sexualitet, livsmål och känslor av brist. Syftet med den här appen är inte att ge en patch, utan att skapa en fristad för dig själv där du kan komma åt de guider och verktyg du behöver för att utveckla mental tuffhet och sinnesfrid.

Utvecklare: yedi70

Meditation med Petit Bambu

Enligt en studie från European University 2020 är detta den mest expertrekommenderade appen och till och med den bästa meditationsappen för barn runt om i världen. Med Petit Bambou kan du lära dig att meditera steg för steg för att få lugn och ro i ditt liv. Den erbjuder över 2 000 mindfulness-meditationssessioner på 6 olika språk och en rad verktyg som hjälper dig att slappna av.

Koppla av med dessa appar

TeasEar – Slime Simulator

Med denna app kan du väcka dina sinnen med olika stressavlastande aktivatorer som kan lugna ångest. Perfekt för att fly verkligheten och fördjupa dig i ett sinnesparadis. Den bygger på den mest avancerade avslappningsmetoden – ASMR. Du behöver bara välja den textur du vill ha, röra vid skärmen, för fingret över skärmen eller skrapa den och lyssna på de lugnande ljuden av material som är mer behagliga att ta på, vilket kommer att ge dig mycket avkoppling när du behöver få lite styrka. Mer än 50 realistiska och roliga texturer är tillgängliga för dig.

Endel: Sov och slappna av

Om du vill skapa en avslappningsmiljö råder det ingen tvekan om att Endel är din applikation, eftersom du kan skapa personliga ljudmiljöer för att ge ditt sinne och din kropp vad den behöver för alla uppgifter, eftersom det inte bara tjänar till att slappna av utan också för att koncentration av uppmärksamhet. eller till och med hjälpa dig att sova bättre. Den har fyra olika lägen: Relax, Focus, On the Go och Sleep, och ljuden den avger är baserade på algoritmer utformade för att anpassa sig till dina inomhus- och utomhusförhållanden, som din plats, väder, väder och puls.

Utvecklare: Endel

Atmosfär: avkopplande ljud

I den här applikationen hittar du ett stort antal avkopplande ljud, uppdelade i olika miljöer. Du behöver bara välja de ljud du gillar mest och skapa din favoritkombination, oavsett om det är sömn, meditation, yoga, avslappning, stressavlastning på jobbet eller vad som helst, du behöver bara njuta av naturens ljud som den här appen ger dig.

Noizio – Koncentrera dig, slappna av, sova

Oavsett om du vill koppla av, koncentrera dig eller liva upp en kaffestund som om du befann dig på ett kafé i centrala New York, låter den här appen dig skapa den atmosfär du vill ha för varje ögonblick på dagen, eftersom den har ett enormt utbud av ljud som de ger till många stater och miljöer. En av de fantastiska sakerna med den här appen är att du inte bara kan välja ljud, utan även mixa dem, så att miljöinställningen är komplett.