Appar för att hälsa på födelsedagen på iPhone –

När en släkting eller vän fyller år väljer de flesta det typiska gratulationsmeddelandet för varför inte säga det, de är så glada över att få det. I vissa fall, och om personen är speciell, jobbar du antingen lite mer på texten du ska skicka, eller så väljer du direkt telefonsamtalet. Men idag vill vi att det ska vara så originellt som möjligt, och gratulationen något roligt och annorlunda än det vanliga. Därefter ska vi prata om 10 appar tillgängliga i App Store på din iPhone som du kan använda för att göra färgglada, roliga och grattis på födelsedagen utan att spendera för mycket tid och ansträngning.

Grattis på födelsedagen video – duplicera video och gratulera dina vänner

Denna applikation erbjuder dig ett mycket originellt sätt att önska dina vänner eller familj en grattis på födelsedagen, eftersom den har ett stort antal Happy Birthday-versioner som du kan duplicera medan du spelar in dig själv och sedan skicka dem till vissa personer. Det som är bra är att du, med flera versioner, kan använda den så många gånger du vill, och på så sätt gratulera dina nära och kära på ett originellt och roligt sätt.

Födelsedagspåminnelser och nedräkning för att få alla poäng

Med denna applikation kommer du inte att kunna skapa hälsningar, men du kan använda den för att skriva ner absolut alla födelsedagar för de viktiga personer som du vill gratulera till deras speciella dag. Dessutom har den fantastiska widgets som du kan sätta på din iPhones startskärm för att se vilka födelsedagar som ligger närmast idag, och därmed kunna schemalägga hälsningar med någon av de andra apparna i denna samling.

Original och annorlunda, Skapa födelsedagskort

Om du vill komma åt ett brett utbud av födelsedagskort är detta din app. Dessutom är korten helt anpassningsbara, du kan välja en bakgrund, lägga till bildtexter eller klistermärken och skriva vilken text du vill. När du är klar med att skapa din hälsning kan du skicka den på en mängd olika sätt, från traditionella meddelandeappar som e-post.

Absolut berömmelse för Grattis på födelsedagen

Detta speciella datum kommer när det är din födelsedag eller födelsedagen för en älskad och du glömde ljus. Jo, den här appen har en lösning då du med den kan blåsa ut ljusen på din tårta på ett virtuellt sätt. Den har den perfekta designen för tillfället, du behöver bara välja den stil du gillar bäst, ange födelsedagspojkens ålder och blåsa ut dina virtuella ljus. Glöm såklart inte att önska.

Grattis på födelsedagen Video Maker för att skapa personliga videor

Den här appen hjälper dig att skapa en imponerande födelsedagsvideo där du kan infoga bilder och till och med musik för att skapa stämningen och lägga till mer känslor till denna speciella video. Den har väldigt snygga ramar för detta tillfälle, massor av klistermärken och filter och, viktigast av allt, är den väldigt lätt att använda.

Skapa GIF-video för grattis på födelsedagen

Om du vill skapa en personlig födelsedagsvideo med gif som även har 3D-animationer, klistermärken och sånger, är det här din app. Utan tvekan kan du göra roliga födelsedagshälsningar som åtminstone kommer att få ett leende till den person du vill gratulera på födelsedagen till. Du kan till och med rita på video en underbar applikation för sådana speciella tillfällen.

Grattis på födelsedagen! Önskar och kort

Letar du efter en app som kommer att gratulera dig och påminna dig om dina nära och käras födelsedagar? Tja, den här appen är just det, eftersom du med den kommer att kunna hålla reda på alla födelsedagar som du spelar in i den, och dessutom kommer du att ha till ditt förfogande förslag på mycket lämpliga meddelanden att skicka på en sådan speciell dag. för den personen, till exempel hans födelsedag.

Skapa animationer i Happy Birthday Dance – Meet

Ett av de roligaste sätten att säga grattis på födelsedagen är genom den här appen som får dig att dansa för att få ett leende från den speciella personen. Men var försiktig, om du har tur kommer dansaren att vara en fiktiv karaktär som du sätter ditt ansikte på, så du behöver inte oroa dig för om du dansar bra eller inte, eftersom den här appen kommer att göra allt åt dig.

Födelsedagsmeddelanden om du inte kan komma på vad du ska säga

Ibland behöver du ta på dig något mer omtänksamt för att skriva ett bra gratulationsmeddelande, och det är därför vi ger dig denna applikation som ger dig mycket mer känslomässiga meddelanden än vanligt, för att fungera som en inspirationskälla eller till och med skicka dem som dom är.

Grattis på födelsedagen – Fotoram för olika collage

Behöver du en speciell ram för detta födelsedagsfoto? Leta inte längre eftersom den här appen är perfekt för det eftersom den har ett brett urval av ramar för att dekorera alla foton från denna speciella födelsedag. Förutom ramar kan du även lägga till filter, klistermärken, uttryckssymboler och text för att skapa det foto du vill ha.

Relaterade artiklar

Back to top button