Användning och inställningar på Samsungs mobila enheter –

När vi befinner oss i en produktivitets- eller underhållningsmiljö interagerar vår mobiltelefon och dator ständigt. Vanligtvis överförs filer från ett medium till ett annat på mer eller mindre ålderdomliga sätt. Tillverkare är medvetna om denna interaktion och integrerar verktygen i underlätta och förena vägen som smartphone och PC möter. En av de mest utsökta – Samsung Stream som det koreanska företaget erbjuder som ett verktyg på sina smartphones för att utföra dessa uppgifter. Men vad är det och hur fungerar det?

Samspelet mellan mobila enheter och datorer har lite att göra med mobiltelefonins födelse, då anslutningen av terminalen till datorn var reserverad för konstruktions- och underhållsuppgifter. Nu kan alla användare styra vad som händer på en mobiltelefon, från en PC och vice versa. V Samsung Flow verktyg gör den här uppgiften enkel på Samsung Galaxy.

Vad är Samsung Flow?

Som Samsung själva påpekar är Samsung Flow ett verktyg som erbjuder dynamisk, säker och tydlig koppling mellan smartphone och PC eller surfplatta. På så sätt kan vi flytta dokument, se mobilaviseringar på datorn och komma åt mobilt innehåll från den stora skärmen.

Hur aktiv

Hur kan det vara annorlunda, för att kunna använda funktionen behöver vi Samsung Flow i sin mobil- och PC-version. Då måste vi komma åt applikationen från vår smartphone och välja en telefon från listan. Bara bekräfta säkerhetskoden på båda enheterna vara ansluten och kunna använda verktyget. I det här fallet, efter anslutning, kommer vi att ha flera funktioner till vårt förfogande.

 • Säker åtkomst till dator från Samsung Galaxy
 • Smart View: Dela skärmen på en mobil enhet med en surfplatta eller PC
 • Filöverföring: låter dig dela innehåll mellan enheter och utföra åtgärder på distans
 • Synkronisera aviseringar: Används för att visa mobilaviseringar från din dator och svara på meddelanden utan att behöva byta enhet.
 • Autolänk till värdpunkt: Låter dig aktivera den mobila hotspoten och utbyta data med andra enheter.

Konfigurera aviseringar

För att kunna se aviseringar från vissa meddelandeappar genom att välja vilka vi vill att Samsung Flow ska skicka till andra enheter. Gör det, gå till Samsung Flow-appen från din mobil och klicka på Fler alternativ (ikon med tre punkter). Sedan väljer vi “Inställningar” från rullgardinsmenyn och klickar på “Hantera aviseringar”. Efter det behöver vi bara aktivera omkopplarna till höger om apparna som du vill att Samsung Flow ska visa oss aviseringar från.

Konfigurera SmartView

Som ni vet tillåter denna funktion realtidsöverföring av skärmen på vår Samsung Galaxy på en PC eller surfplatta. Efter ihopparningen kommer allt vi gör på den stora skärmen också att visas i terminalen. För att göra detta måste vi ansluta dem via Samsung Flow och välja “Smart View”. Därefter visas mobiltelefonens skärm i det andra fönstret. När den här funktionen är aktiverad kan vi aktivera andra funktioner:

 • Stör inte – Minimera varningar och aviseringar så att du inte blir distraherad.
 • Sväng : Vrid mobiltelefonens skärm till ett horisontellt eller vertikalt läge för enklare visning.
 • Fullskärm: Öppna Smart View-fönstret i helskärmsläge på din PC.
 • Telefonskärmen är på Eller stäng av : sätter på eller stänger av smartphoneskärmen.
 • Skärmdump : ta skärmdumpar av mobilskärmen
 • tillstånd : du kan ändra skärmupplösningen
 • Favoriter : Lägg till upp till 8 favoritgenvägar till Smart View.