Användbara Adobe Acrobat-alternativ för att skapa och redigera PDF –

Adobe Acrobat är den mest populära PDF-redigeraren på marknaden eftersom det var föregångaren när det kommer till PDF-filer. Ett format som dök upp 1993 och har varit en öppen standard sedan 2008. Dessa filer kännetecknas av införandet av grafik, texter, former, multimediaelement, bokmärken, etc. Med den egenheten att de aldrig förlorar sin form. Med Adobe-appen kan vi läsa, skapa och redigera dessa filer helt enkelt genom att ändra text och bilder.

Acrobat låter oss göra alla möjliga ändringar i PDF-filer genom att kunna lägga till, ersätta, flytta eller ändra storlek på bilder på sidan. Vi kan också automatiskt korrigera stycken varje gång vi lägger till text, rader och punktlistor. Det största nackdelen för dig som vill använda alla inbyggda verktyg, detta är hans pris … Och faktum är att den fullständiga versionen kostar 30 euro per månad, eller om vi köper ett årsabonnemang blir det 18 euro per månad. Därmed står vi inför volymer som inte är tillgängliga för ett stort antal användare.

Det är därför vi idag ska prata om några av Acrobat-alternativen som vanligtvis är billigare eller till och med gratis och erbjuder liknande funktionalitet som giganten Adobe.

Alternativ till betald Adobe Acrobat

Foxit PhantomPDF, det mest populära alternativet

Det är utan tvekan det mest populära Acrobat-alternativet bland betalningsalternativ. Med detta program kan vi organisera, redigera och exportera PDF-filer … Den har ett gränssnitt som liknar Adobe-programmet, även om det är mycket lättare, billigare och enklare. Den har nyckelfunktioner som förmågan att korrigera text, lägga till anteckningar, kryptera dokument, lägga till mediafiler, formulär etc. Dessutom kan den analysera vilket pappersdokument som helst med hjälp av teckenigenkänning (OCR) för att konvertera den bearbetade bilden. in i texten.

Om vi ​​vill testa Foxit PhantomPDF kan vi ladda ner en gratis testversion från vår hemsida. Om vi ​​vill använda den konstant kan vi köpa dess standardversion för 139 euro eller affärsversionen för 179 euro.

Wondershare PDFelement, redigera PDF som ett proffs

Det är en fullfjädrad PDF-redigerare med vilken vi kan göra alla typer av uppgifter. Med den kan du skapa en PDF-fil från början eller skapa en från en annan fil. Det tillåter oss också redigera, kryptera och kombinera olika filer i ett dokument. Redigeringsuppgifterna är omfattande: du kan lägga till och flytta bilder, skapa och ändra webblänkar eller ändra teckensnitt. Dessutom låter det dig skapa och redigera formulär, signera digitala dokument och konvertera PDF-dokument till Word, Excel, EPUB, HTML, etc. Och förmågan skydda våra PDF-filer med lösenord det är omöjligt att inte märka.

Wondershare PDFelement har en gratis testversion som vi kan ladda ner från utvecklarens webbplats. Om vi ​​vill köpa den fullständiga versionen kan vi få den från 79 euro, vilket gör den till ett seriöst alternativ till Adobe Acrobat.

Nitro Pro, ett professionellt verktyg främst inriktat på företag

Ett annat bra Adobe Acrobat-alternativ är Nitro Pro. Det är ett professionellt verktyg främst inriktat på företag som vi kan med skapa, konvertera, redigera, signera och dela PDF-filer eller till och med skapa dem i omgångar. Och det här är vad vi kan skapa eller hantera vår PDF-fil som vi vill, genom att infoga, ta bort eller ordna om sidor, samt slå samman flera filer till en. Det har också full integration med både Microsoft Office 365-sviten samt populära molnlagringstjänster som Google Drive, Dropbox, One Drive och Box. Dess största nackdel när det gäller användbarheten av Adobe är att det har färre kompatibla format och inte är det billigaste priset.

Vi kan testa Nitro Pro gratis genom att ladda ner en 14-dagars testversion från vår webbplats. Honest Sign webbplats. Om vi ​​vill använda det hela tiden måste vi köpa dess licens, vars utgångspris är 159 euro per basplananvändare.

Soda PDF, ett billigt alternativ till Acrobat

Detta verktyg låter oss arbeta med PDF-dokument samtidigt som vi kan skapa, redigera, konvertera, dela och skydda PDF-filer … Redigeringsfunktioner gör att vi kan modifiera text, ladda bilder och grafik och klippa ut olika delar av dem. Vi kan också konvertera det till ett annat format som Word, Excel, HTML eller skapa en bild. Dessutom erbjuder det oss möjligheten att kryptera dokument för att hålla dem säkra, den är kompatibel med OCR-teknik och låter oss skapa PDF-dokument från den skannade bilden. Det är därför det har tillräckligt med alternativ för alla typer av användare, och är ett självklart alternativ till Adobe.

Om vi ​​vill testa alla funktioner i Soda PDF kan vi ladda ner en gratis testversion från vår webbplats. Om vi ​​vill använda den konstant måste vi betala för dess månatliga licens, som börjar på 6,75 € i standardversionen.

Gratis programvara som ett alternativ till Adobe Acrobat

Ashampoo PDF, smidighet och säkerhet för PDF-redigering

Nu står vi inför ett program för att skapa och redigera PDF, som är smidigt när man öppnar och skapar dokument, så vi står inför snabbt och lätt verktyg vilket gör det till ett utmärkt alternativ till Acrobat, som inte inkluderar flyt. Ashampoo-appen har sin egen integrerad sökmotor för de dokument vi laddar upp och låter oss omorganisera, ta bort eller infoga sidor från andra PDF-filer för att lägga till ytterligare innehåll. Vi kan även konvertera dokument, den har OCR-stöd, stavningskontroll och låter dig lägga till grafik och bilder. Dessutom har den sin egen 128-bitars AES ett krypteringssystem för att skydda våra dokument.

Ashampoo PDF har en gratis PDF-redigeringsversion som vi kan ladda ner härifrån. Dessutom har den en Pro-version, som innehåller alla tilläggsfunktioner och som kan köpas för 69,99 euro.

PDF24 Creator, redigera PDF direkt i din webbläsare

Här är ett gratisprogram som låter oss skapa PDF-filer från andra källor som Microsoft Office för att bunta eller konvertera bilder. Bland dess olika redigeringsfunktioner finns möjligheten att slå samman, komprimera, rotera eller lägga till vattenstämpel, signatur, sidantal etc. Dessutom stöder den OCR-teknik. Allt dess funktioner utförs från en webbläsare eftersom de finns i molnet. Även om dess största nackdel är att anpassningsalternativen är något begränsade, vilket vi kan betrakta som normalt med tanke på dess fria natur.

Om vi ​​vill använda PDF24 Creator för att skapa och redigera våra PDF-filer kan vi ladda ner det gratis från denna länk.

PDF BOB, en webbapp för gratis PDF-redigering

Vi står inför Online ansökan med vilken vi kan skapa, redigera, kommentera och hantera våra PDF-filer. Med den kan vi skriva text, lägga till långa kommentarer, markera, understryka eller stryka för att markera text. Naturligtvis kan vi kommentera med rektanglar, cirklar, linjer, pilar, samt anteckna och rita för hand. Vi kan också lägga till bilder (JPG, PNG, SVG) och textobjekt, samt kombinera flera PDF-filer till ett dokument. Dessutom är den kompatibel med molnlagringssystem som t.ex Google Drive eller Dropbox … Dess största nackdel är att den saknar funktioner som att signera, lägga till hyperlänkar eller konvertera från PDF till Word, men trots detta kan det vara ett bra Acrobat-alternativ för många användare.

För att komma igång med PDF BOB behöver du bara gå in på din webbplats, eftersom den inte ens kräver registrering.

Sejda PDF Editor, idealisk för periodisk PDF-redigering

Det här programmet sticker ut genom att det har en grundläggande och gratisversion, såväl som en annan Pro-version, som för redigera PDF-filer … I den hittar vi funktioner som att markera och genomstryka text, mörkare, signera eller infoga text. Det låter oss också infoga bilder, skapa länkar, hyperlänkar och göra anteckningar. Dessutom kommer det att vara möjligt konvertera PDF-filer till Word eller andra format som JPG. Även om det måste tilläggas att även om det har en gratisversion så har det vissa begränsningar då vi bara kan göra 3 uppgifter om dagen, så dess användning riktar sig till tillfälliga användare som bara behöver göra några ändringar i PDF:en på ett punktligt sätt. …

Vi kan ladda ner gratisversionen av Sejda PDF Editor från denna länk. Om vi ​​behöver det har det också olika betalningsalternativ för att kunna njuta av alla dess funktioner från $ 4.

Relaterade artiklar

Back to top button