Använd Pixel 6:s magiska suddgummi på vilken Google-mobilenhet som helst. –

Dessa egenskaper som din sensor erbjuder är inte unika eller exklusiva för den här enheten. Det inbyggda Tensor-chippet är väldigt kraftfullt, men det betyder inte att dessa funktioner kan realiseras tack vare det. Faktum är att du kan använda en av dessa i Några Google terminal som fungerar med Android 12 … Det handlar om Magiskt suddgummi vilket är en trend överallt.

Hur man använder det magiska radergummit

Att veta hur man använder Magic Eraser är en extremt enkel uppgift. Det enda du behöver göra detta är en amerikansk företagstelefon som kör Android 12 och en specifik Google Photos APK-fil.

När du installerar det behöver du bara gå in i applikationen och välja Foto du vill redigera. I alternativfältet längst ner hittar du “Verktyg” och välj “Magic Eraser”. Tala bara om för programmet vilket objekt du vill ta bort så tar Google hand om det åt dig.

Pixel 6 Magic Eraser

Till en början endast detta verktyg officiellt tillgänglig på nya företagstelefoner pixel 6 och Pixel 6 Pro , men tack vare denna APK kan vi njuta av en av dess exklusiva funktioner på vilken annan smartphone som helst från den fantastiska G.

Är det verkligen magiskt?

Om du inte redan visste det så fungerar det magiska suddgummit som fyllnadsinnehåll alternativ i Photoshop eller som en justeringspensel. Men hastigheten och lättheten att utföra denna uppgift på telefonen är fantastisk. Hittills har inget liknande observerats på telefonimarknaden. Om du vill se resultatet, titta på följande video.

Tensor + kantdetektering + objektigenkänning + innehållsmedveten full = Magiskt radergummi på Pixel 6 👀 https://t.co/cVw2B9Mfc6Bild

Som du kan se, lösningen är helt perfekt och ingen effekt verkar ha använts. Med Magic Eraser kan du eliminera alla inkräktare som finns i bilden. Inte mer matchande bilder är förstörda personen som alltid dyker upp bakifrån. Tack vare AI Google det är möjligt.

Den här funktionen fungerar för närvarande inte på enheter med Android 12 beta installerad. Så vi får vänta om du ska använda den. Vissa användare hävdar att den här egenskapen också är tillgänglig för Android 11, även om det inte finns några fysiska bevis för detta.

Relaterade artiklar

Back to top button