Använd olika bakgrundsbilder på virtuella Windows-skrivbord –

Som de flesta av er vet, bryr sig Redmonds anställda om sin produkt, så vi har alla möjligheter i samma mening. Med detta menar vi att vi helt kan anpassa något så viktigt i vår dagliga PC som operativ system … Därifrån fortsätter de, baserat på uppdateringarna, att skicka oss förbättringar i detta avseende. Allt detta för att vi så mycket som möjligt ska kunna anpassa driften av utrustningen efter våra förmågor.

Som vi nämnde är detta vad som görs både funktionellt och för systemets användargränssnitt. Således bland de vanligaste inställningsobjekten som används i Windows , hittar vi populära skrivbordsbakgrunder. I själva verket, i samma rader, kommer vi att fokusera på samma element som vi kommenterar, men på ett lite annorlunda sätt. Som du säkert vet är det väldigt enkelt att ställa in en ny skrivbordsbakgrund i Windows.

Det räcker med att öppna, till exempel, bilden som vi ska använda med Windows Photos-applikationen och ställa in den som skrivbordsbakgrund från snabbmenyn.

Vad är virtuella skrivbord med Windows 10

Men som vi nämnde kommer vi i dessa rader att fokusera på ett något specialiserat avsnitt i samma mening. Och som du säkert redan vet, Windows 10 tillåter oss också att arbeta med flera stationära datorer samtidigt. Dessa är vad vi kallar virtuella skrivbord. Det kan alltså visa sig att vi behöver eller vill installera en till tapet för varje virtuellt skrivbord i Windows 10.

Men det första vi behöver veta i detta avseende är vad vi faktiskt talar om här. Säg Windows virtuella skrivbord – det här är element som gör att du kan virtuellt simulera arbete med flera bildskärmar. De är virtuella, men de arbetar oberoende, var och en med sina egna applikationer öppna, utan att störa resten; allt på en skärm.

Naturligtvis kan detta vara mycket användbart i många situationer. Naturligtvis, om vi öppnar många av dessa virtuella stationära datorer kommer förbrukningen av PC-resurser att öka avsevärt. Och en av de viktigaste användningsområdena för allt detta är att applikationer körs oberoende av var och en dator … Jo, för att kunna manipulera dessa element som vi nämnde, till exempel för att skapa en ny, behöver vi bara använda Win + Tab tangentkombination.

Hur man ställer in bakgrundsbild på varje skrivbord

Tja, de av er som regelbundet använder den här användbara Windows-funktionen vet att när du skapar nya skrivbord av den här typen så bevaras bakgrunden. I samma ögonblick som vi ändrar bakgrunden i någon av bilderna vi har skapat, ändras den här bilden samtidigt i dem alla. Men låt oss se hur vi kan komma runt denna begränsning och därmed kunna arbeta med stationära datorer med olika bakgrunder. Detta kommer till exempel att hjälpa oss att identifiera dem när vi har dem i miniatyr.

Naturligtvis, för att uppnå allt som vi berättar om, måste vi använda en tredjepartslösning. I synnerhet menar vi med detta en UWP-applikation som vi kan ladda ner gratis från den officiella systembutiken. Det heter SylphyHorn och kommer att vara mycket användbart för oss för att lösa olika uppgifter relaterade till dessa stationära datorer. Och hjälper oss förstås samtidigt in Fondförvaltning vad vi kommenterar.

Utvecklare: Escribcr.net

Tja, så snart vi installerar det på en Windows-dator kommer vi att informera dig om att programmet som sådant finns i systemverktygsfältet. I synnerhet skapar den en ny ikon, som den placerar i det här avsnittet och som vi kan högerklicka på. Detta gör att vi antingen kan stänga den eller komma åt anpassningsfunktionerna genom att klicka på “Inställningar”.

Hur SylphyHorn fungerar

När vi väl har laddat ner och lanserat SylphyHorn-programmet är det första vi gör att få pengarna som sådana. Vi gör detta på vanligt sätt, det vill säga genom att ladda ner lämpligt foton och lagra dem på disk. Vi måste komma ihåg att var och en kommer att passa och användas på varje virtuellt skrivbord vi skapar. Vi har möjlighet att använda så många medel som vi vill.

Naturligtvis måste vi ta hänsyn till att alla måste ha åtminstone upplösningen på skärmen vi jobbar på. Därmed har vi redan uppnått att de är perfekt anpassningsbara och ser bra ut vid förflyttning mellan bord. Vi måste ta hänsyn till att alla dessa medel som vi kommer att spendera på skolbänkar bör hållas i samma mapp. … I sin tur måste vi byta namn på dem beroende på numret på skrivbordet som vi vill använda den här bilden på.

Låt oss säga att skrivborden vi skapar i Windows heter 1, 2, 3 … och så vidare. Därför är det dessa namn som vi måste tilldela fotografierna, som senare kommer att användas som bakgrund.

Vi öppnar sedan programmets gränssnitt genom att högerklicka på dess ikon och välja “Inställningar”. Sedan går vi till fliken “Bakgrund”, där vi kommer att ha möjlighet att markera alternativet “Ändra bakgrund” för varje skrivbord. Efter dem med en länk knapp , väljer vi mappen där vi sparar bilderna för att användas som bakgrund, redan bytt namn.

För att avsluta behöver vi bara kollapsa programmet och när nya virtuella skrivbord laddas kommer vi att se hur dessa nya verktyg installeras på var och en individuellt.

Relaterade artiklar

Back to top button