Äntligen finns det en Android-telefon som du kan tvätta med tvål! (inklusive badanka) (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Äntligen finns det en Android-telefon som du kan tvätta med tvål! (inklusive badanka) (video)

Är du rädd att din smartphone är smutsig men du vet inte hur du ska rengöra den ordentligt? Skulle du vilja tvätta den i diskhon med tvålen med händerna, men du känner inte för det? Inga problem: köp en Kyocera Digno Rafre och du kommer att ha en tvålfast smartphone! Och det slutar inte där, för bland tillbehören finns också en vacker liten anka för att säkert ta ett bad med din nya telefon, eftersom dess pekskärm fungerar även när den är våt, så det är inga problem.

Andra säregna egenskaper är en självläkande bakstycke, som verkar efterlikna LG, och en benledningshögtalare, som förmodligen är mycket användbar för att uppnå en sådan grad av vattentäthet. Den verkar också vara särskilt motståndskraftig mot fall, såväl som vatten, och som många japanska smartphones har den också TV-tuner integrerad.

Andra specifikationer och pris? 5 tum HD, med 13 megapixelkamera, 3 000 mAh batteri och Android 5.1.

Allt tillgängligt från imorgon i Japan för 57 420 yen, cirka 430 €, en tveklöst överdriven siffra för de tekniska egenskaperna hos själva telefonen, men kanske också proportionell med tanke på dess särdrag.

Relaterade artiklar

Back to top button