Äntligen bekräftade specifikationerna för Honor 6X, men priset?

Note: We hope you enjoy reading this article: Äntligen bekräftade specifikationerna för Honor 6X, men priset?

Honor 6X bör lanseras i oktober, åtminstone i Kina, men än så länge hade vi fortfarande ingen tillförlitlig bild av dess tekniska egenskaper, även om hypoteserna var många. Lyckligtvis löser TENAA-certifieringen vissa tvivel den här gången, vilket bekräftar inte bara designen utan också en bra del av smarttelefonens specifikationer.

Honor 6X blir därför en 5,5 tum (full HD?) med SoC Kirin 650, 3 GB RAM Och 32 GB internminne. Den fotografiska sektorn ser en främre sensor från 8 megapixlarmedan de två sensorerna på baksidan har olika upplösning: 12 megapixlar för den huvudsakliga och 2 megapixlar för sekundären, som därför förmodligen bara kommer att tjäna till att bättre beräkna kort skärpedjup och få återfokuseffekter även efter fotografering.

Allt kommer att drivas av ett 3 340 mAh batteri, inneslutet i en metallkropp, förutom de två ändarna för antennerna, gjorda av plast. Under de bakre dubbla kamerorna kan du också se fingeravtrycksläsaren.

För alla saknade detaljer, (den pris kommer att vara den verkliga slutstenen), men vi hänvisar dig till Honor-evenemanget som bör hållas på 18 oktober.

Relaterade artiklar

Back to top button