Antas iPad Pro med 2732 x 2048 pixelupplösning och modell …

Teoretiskt sett borde vi vara ganska nära lanseringshändelsen för de nya iPhonesna och nya iPadsna, så fler läckor ska dyka upp, särskilt för 12 -tumsskiffern. Mobilanalysföretaget AppSee har rapporterat att man upptäcker en “intressant” iPad med modellidentifieraren “iPad6,8” och en upplösning på 2732 x 2048 pixlar.

ipad_pro_2732

Detta är tänkt att vara den ryktade 12,9 -tums iPad Pro och förresten samma analysföretag har upptäckt “iPhone8,1” och “iPhone8,2” i sina loggar. Tillbaka till den stora iPad, för ett tag sedan delade den taiwanesiska iOS -utvecklaren Hiraku Wang iOS 9 -betakod som antydde en 12,93 -tums iPad Pro, med en upplösning på 2732 x 2048 pixlar, exakt den som läckte ut idag.

Han baserade att på Apples @2x högupplösta modifierare och en annan källa nämnde forskningsföretaget DisplaySearch samma upplösning redan i januari. De flesta som känner till kommande Apple -produkter säger att evenemanget i september bara kommer att ge oss iPhones, så Apple kan avslöja iPad Pro antingen senare i höst eller till och med nästa år. KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo förväntar sig också att se en Force Touch-baserad penna med denna surfplatta.

Relaterade artiklar

Back to top button