Anpassa din Xbox Series X-kontroll med Xbox Design Lab –

Tillbaka till blommor

Det har gått några månader sedan Microsoft bestämde sig för att stänga ner sin Xbox-kontrolleranpassningsportal, och nu är anledningen tydligare än någonsin. Kontrollerna som erbjuds var desamma som Xbox One, så det var uppenbart att tillverkaren ville införa en viloperiod för att senare ge plats åt en ny generation. Och det är precis vad de verkar ha gjort sedan designlabbet stängde i oktober, och nu är det tack och lov tillbaka, och med massor av alternativ att välja mellan.

Hur ställer jag in kontrollen?

Xbox Mando Design Lab

Det nya Xbox Design Lab låter dig väcka liv i din nya gamepad med en enorm mängd anpassningar. Och nu kan vi använda en av de nya kontrollerna som följer med Xbox Series X och Xbox Series X som en duk, och kunna välja mellan 18 olika färger applicera dem i områden som triggers, analoga spakar, baksidan av en kontroll och till och med kontrollknappar.

Med totalt 8 olika delar är kombinationerna nästan oändliga, så om du försöker hårt blir det svårt att hitta en liknande kontroller. Som ett slutresultat av ditt arbete får du även möjlighet att anpassa fjärrkontrollen. Lasergravering meddelandet du vill ha, så att du definitivt kan ge det den personliga touch du letade efter. Naturligtvis har du bara 16 tecken tillgängliga för att bilda din fras, så du bör vara kort och inte gå för högt upp i ditt meddelande.

Hur mycket kostar det att göra en anpassad konsol?

Oavsett vilken modifiering du gör, oavsett om du upprepar fler eller färre färger, blir slutpriset för enheten 69,99 euro … Din personliga fjärrkontroll kommer att kosta lite mer än den ursprungliga fjärrkontrollen i traditionell design, och bara några euro mer när vi jämför den med specialversionen på marknaden.

Om du väljer alternativet för lasergravering kommer priset att höjas med ytterligare 9,99 euro för graveringsprocessen, så du bör ta hänsyn till dem när du graverar den fras du redan har i åtanke. …

Hur lång tid tar det att få min beställning?

Xbox SNES-seriens handkontroll

Produktionsprocessen tar cirka 28 dagar, så det här är tiden du behöver vänta på att din beställning kommer till din dörr. Var säker, väntan kommer att vara värt det. Under tiden har vi designat en handkontroll inspirerad av Super Nintendos färger. Vad sägs om? Vilka färger skulle du välja för att skapa din perfekta kontroller? Kommer inte att bero på brist på alternativ …

Relaterade artiklar

Back to top button