Ännu en Samsung flip-telefon för Asien

Note: We hope you enjoy reading this article: Ännu en Samsung flip-telefon för Asien

Goda nyheter för dem som utöver de Rör, fortsätt att föredra de fysiska knapparna på din smartphone; en av nyheterna i den närmaste framtiden är faktiskt jag Flip Phoneen hybrid med dubbla skärmar som integrerar funktionalitet Rör med traditionella kontroller i ett skal som var på modet när smartphones fortfarande var i någon visionärs fantasier.

Nyheten berör andra läckta bilder på nya Samsung SCH-W789 känd under kodnamnet Hennessy. Enligt rapporter den nya Flip Phone av Samsung kommer att ha två displayerrektor kommer att vara en 3,5 tum med 320 x 480 upplösning (HVGA), kommer den andra att vara en 3,3 tum; om SoC talar vi om en fyrkärnig 1,2 GHzförmodligen en Snapdragon 200tillsammans med ett RAM-minne på 1 GB och en 5 megapixelkamera.

Hennessy är inte ensam Flip Phone av Samsung vi pratar om under denna period, kom ihåg att Samsung Galaxy Folder har gift sig med samma koncept, men väljer överlägsna funktioner; specifikt kommer den “annorlunda” sonen i Galaxy-familjen att montera en SoC Snapdragon 400 1,7 GHz och 2 GB RAMmedan 3,5 tums skärm kommer att ha en upplösning på 480 x 800.

I vilket fall som helst, om du jämför bilderna vi erbjuder dig med de som tidigare associerats med mappen, kommer du att märka hur de två enheterna liknar varandra.

Tyvärr dåliga nyheter för de som funderar på att köpa en, det finns faktiskt ingen information om när Hennessy kommer att finnas tillgänglig eller om den kommer ut från den kinesiska marknaden; för eventuella nyheter bör vi vänta de närmaste veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button