Ännu en iPhone X-klon, men med en fingeravtryckssensor under skärmen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ännu en iPhone X-klon, men med en fingeravtryckssensor under skärmen (foto)

Tydligen 2018 kommer att bli “hackens” år: nya Android-smarttelefoner som efterliknar designen på iPhone X verkar faktiskt komma en efter en. Den senast antecknade i krönikorna är Doogee Vproducerad i Kina, vars läckta renderingar sammanfaller med bilderna av det officiella tillkännagivandet som publicerades igår.

Utseendet är precis som på iPhone X (förutom den dubbla kameran på baksidan), men den stor skillnad ligger i det faktum att i Doogee V the fingeravtryckssensor kommer att integreras under skärmen. Förra månaden tillkännagav Vivo världens första smartphone med den nya tekniken utvecklad av Synaptics, förmodligen samma som Doogee antog (och de många andra som vi är säkra på kommer att följa).

Inkluderingen av sensorn innebär dock att Doogee V har inte Face ID-teknikvilket gör hacket enkelt estetisk vana. Från bilderna verkar det faktiskt bara innehålla hörlurar, främre kamera och sensor för omgivande ljus. Även om renderingarna kan verka attraktiva, har Doogee-produkter visat sig vara tidigare ganska långt från förväntningarna.

Med tanke på den låga prispolitiken och de ekonomiska egenskaperna hos de tidigare modellerna förväntar vi oss inte att Doogee V ska ha samma kvalitet som iPhone X. Pris och tekniska specifikationer har inte tillkännagivits (den ska ha en 6,2 “skärm, uttag för hörlurar och en USB-C-port).officiellt tillkännagivande planerat till den 25 februari.

Relaterade artiklar

Back to top button