Annat än skalet: Galaxy S9 är vacker med den genomskinliga baksidan! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Annat än skalet: Galaxy S9 är vacker med den genomskinliga baksidan! (video)

Många av oss är en del av den generationen som tyckte att joysticken eller den genomskinliga konsolen var väldigt “cool”, med alla insidor i sikte. JerryRigAllt måste vara av samma åsikt, så mycket att det också har fört denna passion till smartphoneoch det är inte ens första gången: efter att ha gjort det baksidan är genomskinlig av LG G6, Galaxy S8 och Galaxy Note 8 är det tur Galaxy S9!

Operationen är långt ifrån enkel: en del måste tas bort invändiga plaster, och, för att få en tydligare bild av de interna komponenterna, var Zack (youtuberns riktiga namn) också tvungen att använda sax. Tyvärr var han tvungen att lämna snabbladdningskretsen på plats, eftersom den innehöll temperatursensorutan vilken smarttelefonen inte skulle ha tillåtit laddning.

Resultatet, efter att ha tagit bort den interna mörka färgfilmen, är spektakulär. Uppenbarligen innebär förfarandet, för dem som vill imitera det förlust av garantimen inte bara: att ta bort den inre filmen i händelse av fall skulle det krossade glaset explodera in tusen stycken istället för att sitta på plats, eftersom filmen även fungerar som ett lim som hindrar den från att separera.

Så vi lämnar dig till youtuber-videon!

Relaterade artiklar

Back to top button