Annat än iPhone X: för att se en riktigt smart smartphone måste du vänta till den 16 oktober!

Note: We hope you enjoy reading this article: Annat än iPhone X: för att se en riktigt smart smartphone måste du vänta till den 16 oktober!

Huawei är inte längre rädd eller tveksam till att öppet utmana Äppleockså tack vare att den tillfälligt har överträffat den i den globala rankningen av smartphonetillverkare.

Så här riktar sig företagets senaste teaser inför lanseringen av Mate 10 öppet till iPhone X och hans Face IDmed angivande av Ansiktsigenkänning (exakt) är inte för alla. Referensen är uppenbarligen till den nya SoC som presenterades på IFA, Kirin 970, som har en enhet dedikerad till bearbetning av neurala nätverk.

Faktum är att Huawei under presentationen av chipet insisterade mycket på den ökade hastigheten som härrör från denna speciella egenskap hos dess SoC, men med lanseringen av Mate 10 måste den också visa sin användbarhet. Han måste visa något nytt, användbart och effektivt om han vill övertyga allmänheten om att hans nya chip behövs, annars riskerar han att bli ännu ett högljutt marknadsföringsdrag, som de som pratar så mycket om AI, när det handlar om intelligent c ‘är väldigt lite.

Relaterade artiklar

Back to top button