Anledningar till att Firefox är bättre än Chrome 2021 –

Det är sant att vi för närvarande kan välja mellan ett stort antal mycket intressanta applikationer av samma typ. I en tid då vi kunde säga att den nya Edge är det mest aktuella förslaget, och med Chromes tydliga ledarskap kan vi inte ignorera Firefox från Mozilla

Under många år var det det näst mest populära förslaget av denna typ i världen, men det uppnådde inte sitt huvudmål. Det var inget annat än ett försök att komma närmare Googles mjukvara, Chrome, eftersom den lyckades hålla avstånd. Vi kan inte glömma att detta program har en marknadsandel på cirka 70 %, vilket är mycket. Därför är det ingen lätt uppgift att ge utrymme till andra konkurrenter. Faktum är att alternativ som ovan Firefox , ibland är detta till och med bättre än vad sektorledaren kan presentera för oss när vi ska prata med dig härnäst.

Men den stora majoriteten av internetanvändare håller fortfarande fast vid sökjättens programvara av en eller annan anledning, även om ibland experimenterade kan ge oss mer än en överraskning.

Firefox sekretess

Ett av huvudmålen som Mozilla satte upp för sig själv från början av Firefox var att ta hand om integriteten för sin användare … För detta har med tiden nya funktioner implementerats relaterade till allt detta. Det antas dock att de som väljer detta erbjudande inte fruktar att företaget inte vill använda navigationsdatan. Faktum är att detta är ett av de viktigaste klagomålen som många Chrome-anhängare gör angående vissa Google praxis med ditt projekt. Därför har Mozilla alltid velat sticka ut i detta avseende.

Resursförbrukning

Dessutom finns det ytterligare ett av de vanligaste klagomålen som många framför om andra surfalternativ. Internet , hög resursförbrukning. Här ägnas särskild uppmärksamhet RAM-minne PC. Därför har Mozilla redan varit svår att arbeta med under en längre tid, allt för att förhindra att programmet hamnar i samma fel, eller åtminstone inte på ett så allvarligt sätt.

Exklusiva tillägg

I synnerhet är tillägg en mycket viktig del av denna typ av program. Det här är små mjukvaror som vi lägger till i själva webbläsaren för att förbättra dess funktionalitet och säkerhet i vissa aspekter. Det är sant att Chromium-baserade program av den här typen har mycket mer utvidgning tillgängliga än de vi kan använda i Firefox. Men här kommer vi att hitta några av dessa mycket intressanta exklusiva tillägg som vi inte kommer att se i andra program och som kommer att få oss att hålla fast vid Firefox.

Relaterade artiklar

Back to top button