Animerade samtalsbakgrunder från Samsung Mobile –

De nivåer av personalisering som olika tillverkare har förbättrat under åren gör att vi kan anpassa vissa aspekter av vår mobil som vi inte kunde tidigare utan att behöva ta till olika applikationer. Precis som med Samsung med den senaste mjukvaruversionen, Ett användargränssnitt 3.0 som han fortsätter att utöka sina domäner med. Dessutom läggs fler och fler nya funktioner och möjligheter till som tvingar oss att helt omforma gränssnittet på våra mobila enheter.

Inte nog med det, vi hittar också olika prestandaförbättringar, nya konfigurationer och justeringar som den vi kommer att presentera idag. Vi talar om ett alternativ som tillåter oss som användare anpassa din telefonskärm som visas när vi ska ringa någon typ av samtal. Av denna anledning kommer vi att förklara hur du ändrar detta och hur du ytterligare kan anpassa din Samsung Terminal bar.

Nytt One UI 3.0

Det råder ingen tvekan om att detta är ett allt vanligare mjukvarulager bland de senaste modellerna från den sydkoreanska tillverkaren. Dessutom, eftersom detta tillåter oss att ha ytterligare anpassning när du ringer ett samtal eller tar emot ett samtal , detta gör att vi kan göra olika ändringar som vi inte tog hänsyn till i version 2.0 av One UI.

Samsung Galaxy med One UI

Denna meditation estetiska förändringar både i bakgrunden och i informationsspridningen visas på skärmen, är detta ett alternativ som inte kunde användas på mobiltelefoner från det asiatiska varumärket, Android 10, sedan det började implementeras för One UI 3. det är i Android 11-versionen av Samsung-gränssnittet där denna inställning sker.

Dessutom finns det fler och fler telefoner av detta märke i Spanien. Denna nya version av gränssnittet erbjuder oss olika funktioner samt olika ändringar i vissa applikationer. Och som vi sa, en av de nya funktionerna är möjligheten att anpassa din telefonskärm när du ringer.

Det betyder att de användare som har en mobiltelefon från en sydkoreansk tillverkare med Android 11 och One UI 3 kommer att kunna anpassa utseendet på denna panel, oavsett om vi ringer eller tar emot. Av denna anledning kommer vi att berätta hur du lägger till en annan för att ändra designen på nämnda panel.

Lägg till ny bakgrund för samtal

Med den här versionen av lagret, som ger oss många anpassningsalternativ, kan vi välj bakgrundsdesign under samtal … Och även omdesigna den, allt i en telefonapp på själva mobilenheten, utan att behöva tillgripa några appar från tredje part.

I detta fall, bakgrundsalternativ kommer att tillåta oss att lägga upp ett foto eller en video som fungerar som animation medan vi är under en konversation. Det bästa av allt är att stegen för att ändra denna panel är enkla och mycket lätta att följa. Först måste vi komma åt telefonappen på vår Samsung-smarttelefon. När vi väl är inne måste vi klicka på de tre vertikala prickarna som visas i den övre högra sidan av panelen.

Fondo de pantalla para las llamadas en Samsung

Efter det måste du klicka på alternativet Inställningar. När vi är i det här avsnittet har vi två alternativ: datavalidering och Design … Båda alternativen visas i slutet av helheten. När det gäller det första alternativet kommer det att tillåta oss att välja standardvyn när vi ringer ett samtal, det vill säga hur vi vill att personens namn och telefonnummer ska visas.

Tvärtom, det andra alternativet tillåter oss att ställa in en video eller bild bland dem som denna anpassningsnivå tillhandahåller som standard. Även om du vill redigera en video eller bild kommer den att lämna oss om vi klickar på den saxformade ikonen. När det är redigerat behöver vi bara klicka på Använd som samtalsbakgrund … Med den här uppsättningen, när vi gör detta eller skapar en på vår Samsung-mobil, kommer den valda videon eller bilden att visas i bakgrunden.

Skapa din egen bakgrundsbild för samtal

Varsågod Ett användargränssnitt 3 , tillät den sydkoreanska tillverkaren oss att inte bara ändra bakgrunden på huvudpanelen på mobiltelefonen eller den som visas när vår mobila enhet är låst. Men vi kan ändra hur vi tidigare förklarade samtalsfonden för vår Samsung. Bäst av allt, det ger oss också möjligheten att välja en bild eller video som vi har i vårt eget galleri. När det gäller video kommer detta valda medieelement att visas som animering på skärmen.

När du har ändrat den här bakgrunden finns det andra sätt att ytterligare anpassa din mobila Samsung-enhet med One UI 3.0. Med syftet att ge ett nytt utseende till vår smartphone när vi är trötta på att hela tiden se samma utseende. Av denna anledning kommer vi att förklara ytterligare tre sätt att ändra utseendet på din smartphone.

one UI 3.0 Android 11 Samsung Galaxy S10 Lite

Byt tapet

Det första sättet att lägga till ytterligare en karakteristisk touch till den sydkoreanska tillverkarens telefoner är att ändra panelens gränssnitt. För att komma till den här konfigurationen ger de oss två alternativ för att göra ändringar. Den första är att ange mobiltelefoninställningarna och sedan komma åt avsnittet “Fonder” detta One UI kommer att visa dig i det tredje blocket.

Det andra sättet som denna mjukvarunivå erbjuder oss är att trycka och hålla var som helst på terminalens huvudpanel. Efter det kommer det att vara möjligt att redigera skrivbord. När den dyker upp måste vi klicka igen på alternativet “Fond” som visas på den nedersta raden. Dessutom kommer vi i det här avsnittet att ha flera alternativ: standardmobiltelefonen och bilder i ditt galleri.

Spela i läget Always on Display

Samsung mobiltelefoner med OLED och AMOLED paneler har Always On Display-funktion … Detta alltid på-läge är det läge där jag vet att det visar klockan när vi har vår mobilbar avstängd. Och, viktigast av allt, vi kan anpassa den för att passa vår stil.

Alltid på display från Samsung

För att göra detta måste vi gå in Inställningar> Låsskärm … När vi väl är inne måste vi klicka på alternativet Alltid på skärm och aktivera omkopplaren, som är inaktiverad som standard i smarttelefonerna från det sydkoreanska varumärket. Det ger oss till och med ett val mellan tre sätt att se det, vilket alltid kan vara, bara i tio sekunder när vi trycker på skärmen, eller direkt vid en specifik tidpunkt som vi kan ställa in själva. Inte bara det, det kommer också att tillåta oss att ändra andra aspekter som ljusstyrka eller orientering.

Ändra hempanelens layout

För att ändra designen på hempanelen, för detta måste vi gå till inställningar och gå in i huvudet skärm kapitel. Ett av de första alternativen skulle vara att ändra konfigurationen av appfältet, eller så ger det oss också möjligheten att alla alltid ska visas på stationära datorer. Även i det här avsnittet kan vi ändra konfigurationen av rutnät på stationära datorer, i mappar och på applikationsskärmen. Tänk också på att ju fler rutnät vi lägger till, desto fler appar kommer att visas, även om deras ikoner blir mindre.

Relaterade artiklar

Back to top button