Anime-spel för iPhone och iPad, vilka är de bästa? –

Honkai Impact 3:a

I det här fallet reste huvudpersonen i spelet genom Quantahavet, men det verkar som att han tappade minnet på vägen. Men som en soldat som har överlevt många strider kommer hans brinnande själ inte att falla isär i denna situation. Huvudpersonen befinner sig i Nagasor, en stad höljd i skugga känd som “Ängeln”.

Genshin inverkan

Teivat är en värld full av liv och full av elementär energi. I det här spelet kom du och din bror från en annan värld, åtskilda av en okänd gud, fråntagna dina krafter och djupt sovande, och nu uppvaknade i en värld som är väldigt annorlunda än när han först dök upp. Således börjar han sin resa genom Teiwat på jakt efter svar från de sju, gudarna för varje element. Under hela denna resa, var beredd att utforska varje tum av denna underbara värld.

SwordArtOnline: IntegralFactor

I det här spelet är du huvudpersonen, du dyker upp i detta online-RPG som medlem i ett anfallsteam och arbetar med andra spelare som är fängslade i fängelset för att nå 100:e våningen i Aincrad. Du kommer att kunna träffa bekanta karaktärer och uppleva den ursprungliga SAO-historien från din synvinkel.

DRAGON BALL LEGENDER

Dragon Ball Legends är den bästa Dragon Ball-spelupplevelsen på mobilen. Innehåller episk 3D-grafik och animationer för att berätta den ursprungliga historien om Dragon Ball, baserad på en ny karaktär skapad av Akira Toriyama, den mystiska Saiyan känd som Shallot, som du måste gå med tillsammans med hans följeslagare för att hjälpa till att återställa hans minne och rädda världen…

NARUTO X BORUTO NINJA SPÄNNING

Från den berömda Naruto-sagan kommer NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE, ett strategiskt fästningsspel baserat på den populära ninjavärlden av Naruto-mangan. Du måste öka resurserna i din by, skapa en ninjafästning och försvara den från attackerna från alla dina fiender. Du kan också gå till attack för att invadera fiendens fästningar, besegra shinobi och fällor med dina mäktigaste ninjakrigare.

De sju dödssynderna

Om du vill njuta av snabba strider, imponerande animationer och en fängslande historia är detta utan tvekan ditt spel. Ett turbaserat RPG-spel med en ny strategi för strid, ett strategiskt stridssystem som använder en syntes av färdigheter som uppdateras under hela spelet.

Ultimate Ninja Blazing

Låt oss gå med ett annat spel i Naruto-sagan. Testa din ninjastridstaktik i det senaste NARUTO SHIPPUDEN-spelet, där du kan delta i shinobi-stridsformationer och slåss online med alla dina vänner. I det här spelet kan du fördjupa dig i den ursprungliga berättelsen om den populära animen med det första mobilspelet i NARUTO Ultimate Ninja-serien.

Gacha livet

I Gacha Life kan du skapa dina egna animekaraktärer genom att klä upp dem i dina favoritmodekläder eftersom du kan välja bland hundratals klänningar, skjortor, frisyrer, vapen och mer. När du har skapat dina karaktärer, gå in i studion och skapa vilken scen du kan föreställa dig. Du kan också gå in i det nya livsläget för att utforska olika områden och få nya vänner på vägen.

Kapten Tsubasa: Dream Team

Utan tvekan är en av de mest kända animerna i världen Oliver och Benji, ja, denna kapten Tsubasa ger oss själva karaktärerna i denna imponerande serie till vår iPhone eller iPad. Specialrörelser är tillgängliga med kapten Tsubasas omisskännliga sigill, du kan se Oliver och Benjis äventyr i Story Mode, och du kommer till och med att njuta av olika typer av onlinematcher med kända karaktärer från en anime som förebådar en era.

ONE PIECE Rounty Rush

Detta är ett 3D-anime Battle Arena-skattjaktsspel som utspelar sig i den populära piratmangavärlden One Piece. Du kan gå med Luffy, den berömda Straw Hat-piraten och alla dina favoritkaraktärer från One Piece-universumet i realtids 3v4-pvp-strider för att försöka vara snabbast, samla bärmyntskatter och uppnå seger.