Android-smarttelefonen kommer att släppas sommaren 2021 –

För att få ordning på allt detta kaos av presentationer, läckor och rykten kommer vi att sammanställa en lista med nya smartphones för juli och augusti. När september anländer kommer vi att se de senaste Apple-nyheterna för att briljera med den bästa iPhone för tillfället, även om det inte är känt exakt vilken dag vi kommer att se den just nu.

Kommande mobiltelefoner som presenteras

Mångfalden av mobilalternativ vi kommer att se i sommar gör att vi stöter på mellanklassiga, avancerade telefoner och till och med de mest premiumtelefoner att prata om. Detta ger oss en mängd olika alternativ som passar både de som letar efter en smartphone med bra valuta för pengarna och de som letar efter en mobiltelefon med de bästa kamerorna eller designen.

OnePlus Nord 2

Bland de bekräftade mobiltelefonerna mellan lanseringarna sommaren 2021 hittar vi nya och billiga. OnePlus Nord 2. Den första OnePlus mellanklassuppdatering kommer att ske 22 juli kl 16:00 i Spanien. … Då vet vi allt om terminalen, som har en anpassad MediaTek-dimension på 1200 marker.

Huawei P50

En av de mest efterlängtade och i sin tur uppskjutna terminalerna i år är Huawei P50, som kommer att levereras med Pro-modellen, och det är inte känt om de kommer att bli större. Smartphone i fråga kommer med HarmonyOS och detta, förutom problemen med markerna, var en av anledningarna till förseningarna. För tillfället sägs det att den kommer i slutet av juli, men allt är fortfarande obekräftat, med undantag för läckor om dess ovanliga design.

Samsung Galaxy Note 21

Tvivelgrepp och Samsung Galaxy Note 21 är i luften och kan offras i år på grund av problem med processorförsörjningen. Istället blir mottagaren den mest ekonomiska modellen i S21-serien.

Samsung Galaxy S21 FE

Även om allt till en början pekade på det faktum att detta år inte kommer att göra det Samsung Fan Edition , läckorna får oss att tro att de kommer och att vi inte är särskilt långt ifrån att veta om det. Dess detaljer avviker inte alltför långt från vad Galaxy S21 var, men den här gången till ett rabatterat pris.

Vikbar Samsung

Vi kan inte ignorera de mobiltelefoner Samsung jobbar mest med – Galaxy Z Flip 3 och Galaxy Z Fold 3. Den nya generationen av hopfällbara enheter kunde ses vid samma evenemang som Samsung Galaxy S21 FE, vilket ledde till ny och rekommenderad Uppackad med en stor öppning och en stor uppdatering av varumärkeskatalogen i Spanien och andra regioner.

Concepto Samsung Galaxy Z Flip 2

Liten F3 GT

Även om vi i år såg flera nya produkter från Poco verkar det som att inte allt är sagt och det talas om en version för den europeiska marknaden. Redman K40 Gaming Edition. Det finns mer tvivel om denna modell, och det är inte ens säkert om vi kommer att se den i sommar eller om det kommer att ta längre tid att bli officiell.

Xiaomi Mi Note 11

Den mest eftertraktade uppdateringen är utan tvekan Xiaomis uppdatering för Mi Note 10, en smartphone som har kämpat i fotografering sedan november 2019 med utmärkta resultat. Mycket har sagts om den möjliga Mi Note 11 och den är i poolerna igen, snart att presenteras. Snapdragon 870 och utmärkt fotoutrustning.

Real GT Master Edition

Toppen av Realme-smarttelefonen var Realme GT, en smartphone som ståtar med valuta för pengarna, men allt verkar inte vara sagt. Olika läckor har avslöjat att det finns en Master Edition-modell som skulle förbättra kamerorna, och att det inte kommer att ta lång tid att bli officiellt känd.

Relaterade artiklar

Back to top button