Android One skulle komma till USA senare i år

Det var länge sedan vi hade några nyheter relaterade till Android One, det koncept som Google tillhandahåller smartphones med grundläggande funktioner till ett överkomligt pris, och med kärnan i att presentera ett lager av anpassning stock i ditt mobila operativsystem.

Inledningsvis var projektet särskilt riktat till tillväxtländer. Så började 2014 ta sina första steg genom denna typ av territorium, men året efter utvidgades det till fler marknader som Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Filippinerna, Turkiet, Nigeria, Ghana, Spanien och Portugal.

Detta var utan tvekan ett gott tecken, eftersom det innebar att företaget med den mest kända sökmotorn i världen ville ta sitt program till många hörn av planeten. Det visade sig dock – och visar sig – vara ett väldigt tyst och obemärkt framsteg … tills idag, eller åtminstone det är vad vissa rykten säger.

Om allt går enligt plan, Google skulle ta Android One till USA i slutet av detta år (2017). Ett märkligt faktum är att fortfarande det finns ingen aning om det kommer att vara med ny utrustning i katalogen eller med andra befintliga modeller, även om vi avböjer mer för det första alternativet. Är mer, till och med LG övervägs som en möjlig kandidat för att bygga nästa smartphones enligt denna plan från Mountain View.

Och uppmärksam, för det här handlar inte bara om ankomsten av detta projekt Precis så. Med andra ord amerikanska mobiler. skulle vara kompatibel med Google Assistant och Android Pay. Sanningen är att det skulle vara ett mycket bra drag av Sundar Pichai -företaget, eftersom den förstnämnda funktionen hittills endast är tillgänglig på Pixel och Pixel XL.

För det andra, vissa är redan glada över tillägget i kompatibilitet med Daydream, även om det är mindre troligt, eftersom en terminal med specifikationer för en viss nivå skulle vara nödvändig, och Android One skulle vara low-end. Vi menar inte att det är omöjligt, men dessa telefoner har väldigt liten chans.

Som för att ge dig en idé, gällande minimikrav som påtvingas av Google på dessa enheter är att ha en 4,7 till 6-tums skärm med Full HD-upplösning, 2-kärnig processor och möjligheten att fånga 4K H.264-video med 30 fps.

Å andra sidan, men inte minst, priset till vilka dessa skulle komma prylar på det nordamerikanska territoriet skulle det ligga mellan 200 och 300 dollar. Det är ett belopp som är större än USD 100 som ursprungligen fastställdes i början av Android One, men de kan fortfarande ha sin överklagande om de vet hur man tillhandahåller en bra design och hårdvaraFörutom programvara.

Källa: The Next Web

Relaterade artiklar

Back to top button