Android-nyheter kommer till din mobiltelefon i sommar –

Google tillkännagav officiellt nya funktioner kommer att nå mobila enheter med sitt operativsystem. Denna Android-nyhet, som kommer att dyka upp under sommaren, kommer inte bara att beröra företagets pixlar, utan också alla terminaler där dess operativsystem är installerat.

Det som har fått mest uppmärksamhet är att det här är första gången en tillverkare tillkännager det på detta sätt, eftersom det gjorde det genom ett inlägg där den sammanställer sex nya funktioner som vi kommer att ha Android-telefoner … Något som påminner om de publikationer de gör för att tillkännage nya funktioner eller funktioner för sina smartphones.

Sex nya funktioner i Android

Ett av de första som implementerades var Googles nya operativsystem för jordbävningsvarningar. Fram till nu har den bara funnits i ett fåtal länder som Nya Zeeland och Grekland. Även om nyheten som får mest uppmärksamhet är att vi har fler anpassningsalternativ i Android Auto

Efter släppet av denna uppdatering kommer vi att kunna anpassa hemskärmen direkt från vår mobiltelefon, vi kommer till och med att kunna justera det mörka läget manuellt. Vi kan också komma åt olika meddelandeappar som WhatsApp, Telegram, Messenger och andra från hemskärmen.

Nya Android-funktioner

Även om själva applikationen inte öppnas som sådan, kommer ett fönster att visas där vi kan läsa meddelanden, skicka dem och leta efter de senast mottagna meddelandena. De kommer naturligtvis att vara tillgängliga på mobila enheter som kör Android 6 eller senare när de är anslutna till ett kompatibelt fordon.

Dessutom kommer vi också att ha snabbare och effektivare navigering på vår mobil, vilket bara slösar bort vår tid eftersom de har blivit bättre. Röståtkomst … Inte bara det, vi kommer också att ha förbättrad lösenordsinmatning. Detta innebär att när den känner igen lösenordsfältet kommer den att tillåta oss att ange bokstäver, siffror och även symboler.

Likaså i Meddelanden-appen vi kan markera alla textmeddelanden vi vill att det ska vara lättare att hitta. Vi behöver bara hålla ned den vi vill välja och välja stjärnsymbolen. På så sätt kommer vi att säkerställa att vi bara behöver gå in i den markerade kategorin så fort vi vill se den igen. Och slutligen, bland de nya Android kommer också att vara möjligheten att använda Google Assistant för att komma åt specifika platser i applikationer.

Källa> GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button