Android Go kommer till Italien: Nokia 1 landar på vår marknad (uppdaterat: officiellt pris)

Note: We hope you enjoy reading this article: Android Go kommer till Italien: Nokia 1 landar på vår marknad (uppdaterat: officiellt pris)

Nokia 1 visas även i italienska butiker

Android Oreo (Go-utgåvan) och 4G-anslutning för den nya instegssmarttelefonen från HMD Global

Milano, 19 april 2018 – HMD Global, Nokia-telefonernas hem, meddelar att Nokia 1 är tillgänglig i alla ledande elektronikbutiker.

Med innovativ teknik som är tillgänglig för alla, erbjuder Nokia 1 de väsentliga funktionerna hos en smartphone i kombination med design och kvalitet som är typiska för Nokias varumärke. Utrustad med Android Oreo™ (Go-utgåva), en version av operativsystemet optimerad för enheter med 1 GB RAM eller mindre[1]Nokia 1 är en värdefull enhet som erbjuder en upplevelse på hög nivå med alla funktioner du förväntar dig av en kvalitetssmarttelefon.

Kvaliteten på Nokias smartphones för alla

Nokia 1 är det perfekta exemplet på hur teknik kan göras tillgänglig för fler och fler människor. Med Nokias varumärkesgaranti vad gäller prestanda och material finns alla appar och tillbehör du letar efter i en smartphone alltid till hands.

Med en fyrkärnig processor, främre och bakre kamera, 4G-anslutning och dubbla SIM-kort, integrerar Nokia 1 alla de mest populära funktionerna hos funktionstelefoner i en smartphone. Genom att kombinera ett löstagbart 2150mAh batteri och en lågeffekt IPS-skärm kör dess hårdvara optimerade appar så att du får ut det mesta av en laddning.

Återkomsten av en personlig stil

Nokia 1 erbjuder den behagligt välbekanta designen av en Nokia-telefon med det ikoniska “Nokia-leendet” i en fräsch och fräsch skepnad. Tillgänglig i rött och blått, är det fortfarande möjligt att ge den en förändring av stil tack vare Xpress-on-fodral som finns i en rad ljusa färger. Designad med samma känsla för detaljer som originalfodralet, använd bara lite tryck för att byta ut dem och visa upp en annan stil varje dag. Det robusta tvåfärgade polykarbonatöverdraget är redo att ta emot dagliga stötar och stötar tack vare sin hållbara design.

“Det finns cirka 1,3 miljarder användare av funktionstelefoner globalt, många på marknaderna i Asien och Afrika[2]”, Förklarar Alberto Colombo, General Manager för HMD Global Italia. “Som marknadsledare inom feature-telefoner är vi medvetna om de hinder och utmaningar som står inför när det gäller att byta till en smartphone, och det är därför vi har skapat vår mest tillgängliga smartphone någonsin. Med Nokia 1 har vi kombinerat Nokias lugnande design och kvalitet med den nya programvaran Android Oreo™ (Go-utgåvan) för att erbjuda det bästa och uppfylla vår dröm: att skapa en komplett smartphone-upplevelse tillgänglig för alla”.

Ren, säker och uppdaterad med Android Oreo ™ (Go-utgåva)

Android Oreo ™ (Go-utgåvan) är utformad specifikt för enheter med 1 GB RAM eller mindre och innehåller en ny serie Google-appar som är utformade för att köras snabbare och med mindre data. De är optimerade för maximal smidighet och inkluderar Google Go – en webbsökapp – Google Maps ™ Go, YouTube ™ Go och Google Assistant för Android (Go-utgåvan), för att snabbt skicka meddelanden, ringa samtal, ställa in alarm och mycket mer. annat, helt enkelt genom att använda din egen röst.

Med färre – mycket lättare – appar förinstallerade på Android Oreo™ (Go-utgåvan) drar du nytta av dubbelt så mycket utrymme jämfört med Android Nougat[3]. Alla Nokia-smarttelefoner är fria från bloatware, skal, ändringar i användargränssnittet eller onödiga appar förinstallerade på telefonen, vilket säkerställer en “ren Android”-upplevelse. Android Oreo ™ (Go-utgåvan) låter enheten fungera på ett flytande och reaktivt sätt, vilket säkerställer att den får de senaste uppdateringarna, inklusive Google Play Protect, som är avgörande för enhets-, data- och appskydd.

Nokia 1 finns i rött och blått till det rekommenderade priset 99 euro. Xpress-on-fodral säljs separat från 12,90 € per par och finns i blått, grått, gult och rosa.

[1] Upp till 128MB [2] Enligt Counter Point Research [3] https://www.android.com/versions/oreo-8-0/go-edition/

Relaterade artiklar

Back to top button