Android 12 tapet läckt; du kan ladda ner nu

För några dagar sedan läckte standarddesignen för Android 12. Det verkar som att en radikal förändring väntar oss på gränssnittsnivån, som ligger nära iOS.

Läckor om Android 12 fortsätter att komma. Efter några funktioner har nu den officiella bakgrunden till den nya uppdateringen, optimerad för både mörka och ljusa teman, läckt ut.

Så hur laddar man ner Android 12 bakgrundsbild? Vi kommer att visa dig hur och var du kan ladda ner den läckta tapeten i det här inlägget.

Låt oss först vara tydliga att Android 12 inte har tillkännagivits officiellt av Google, så allt vi har just nu är baserat på läckor och rykten. De läckta tapeterna matchar dock designen som läckte ut för några dagar sedan. Det betyder att påståendena och ryktena i fråga kan vara sanna.

Du kan nu ladda ner den läckta bakgrunden till Android 12

Den inofficiellt läckta Android 12-bakgrunden finns tillgänglig för nedladdning i ljust tema, mörkt tema och både PC- och mobilformat.

Tapeten har ett berg och himlen ovanför. Det här fotot matchar bakgrunden som Google använde för bakgrundsbilden Google Nexus 5 2013. Och företag som Apple använder sådana här bilder på operativsystem som macOS.

Relaterade artiklar

Back to top button