Android 12 låter dig spela spel medan de laddar ner –

Det var dock inte det som fick mest uppmärksamhet. Det som har blivit viktigt är att med Android 12 är kommer att tillåta oss att spela de olika spelen vi laddar ner innan de är helt installerade på vår mobila enhet. En ny funktion som kommer att tilltala spelare som spelar i timmar med sin smartphone.

Android 12 och dess nya funktion för spelare

Denna nya funktionalitet som kommer ur händerna på Android är verkligen intressant, särskilt för de spel som är stora i storlek. Dessutom var det under Game Developers Summit när det amerikanska företaget bestämde sig för att tillkännage denna viktiga nyhet. Även om detta inte är något nytt som sådant, eftersom det är en funktion som redan har varit tillgänglig på andra PC- eller konsolplattformar där du redan kan njuta av spel medan vi spelar.

Å andra sidan är det goda nyheter att det här alternativet äntligen är tillgängligt på smartphones för första gången. Således kan alla utvecklare som publicerar spel för mobila Android-enheter bestämma om de ska påskynda tiden under vilken spelare kan starta detta spel. Så det kommer inte att vara vanligt, men att ha det här alternativet tillgängligt kommer att bero på varje utvecklares beslut

Dessutom har Google kallat den här nya funktionen “spela vid laddning”, även om tillverkarens körtidssystem som tillåter denna åtgärd är Spela Asset Delivery … Och som vi sa, detta är goda nyheter, för varje gång tar spelen upp mer och mer i det interna minnet på våra mobiltelefoner, så de tar längre tid att ladda. Men med denna nya fördel kommer ingenting att hindra oss från att lansera det nedladdningsbara spelet.

Fler nyheter för Android-spel

Detta är dock inte den enda goda nyheten som har avslöjats som ett resultat av denna release. Google Summit … En annan viktig förbättring för användare som spelar på mobila enheter med Android 12 är att de kommer att ha en slags panel för sina spel. Det vill säga, det kommer att börja med dem och kommer att tillåta alla användare att ha ytterligare funktioner, som det enkla faktum att kunna fånga en skärm i ett spel eller göra videor av sina spel. Även om den här panelen endast förväntas vara tillgänglig på utvalda enheter i slutet av året, kommer den att växa betydligt nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button