Android 11-uppdatering för Samsung Galaxy A51 –

Långt ifrån de dagar då en av Samsungs största bördor var att användarna fick vänta länge på en uppdatering av operativsystemet. Idag är företaget ett av de snabbaste att uppdatera sina smartphones till Android 11 … Och inte bara i den maximala konfigurationen.

Samsungs massiva arbete med Android 11-uppdateringar fortsätter med en av dess mest sålda telefoner under 2020. Företaget började släppa Android 11-baserade One User Interface 3.0 en uppdatering för Galaxy A51, ett mellanklass 5G-kompatibelt varumärke som har varit ansvarigt för att samla in företagets försäljningslistor sedan lanseringen.

Ett UI 3.0 var tänkt att rullas ut till Galaxy A51 under första halvåret 2021, sedan betaversionen av mobiltelefonens operativsystem kom ut för bara en månad sedan. Det verkar dock som att processen har fortskridit eftersom inga fel hittades. Den senaste mjukvaruuppdateringen för smartphones från det koreanska företaget har firmwareversion A515FXXU4DUB1, och de första modellerna som får den är modeller som köpts i Ryssland. Som väntat innehåller den här uppdateringen även den mobila säkerhetsuppdateringen för februari 2021 och förväntas rullas ut i Europa under de närmaste veckorna.

Hur kommer Samsung Galaxy A51 att förändras från Android 11?

Tja, precis som resten av modellerna som redan har fått motsvarande del av One Ui 3.0-ändringen. Android 11 levereras med Samsung Galaxy A51, som lägger till möjligheten att arbeta med unika behörigheter för bättre kontroll över vad apparna vi installerar på vår mobil gör, samt en dedikerad konversationssektion i meddelandefältet, chattbubblor och en dedikerad medieuppspelning widget. för telefon.

Andra funktioner unika för Ett gränssnitt 3.0, inte Android 11, är en förbättrad UI-design med förbättrade lagerappar, flyttade volymkontroller, förbättrat mörkt läge, förbättrat digitalt välbefinnande och föräldrakontroll och mer. låsskärmswidgetar och alternativ för att anpassa Alltid på displayen.

När programvaran också dyker upp i våra gränser kommer vi att meddela dig så att du kan uppdatera din telefon, men om du inte kan vänta kan du alltid kontrollera om du har en uppdatering till Android 11 som väntar på nedladdning på din mobil i Inställningar-telefonen genom att ange uppdatering av mjukvarumenyn och välj Sök efter uppdateringar. Om du förväntar dig kan du ladda ner och installera den på din telefon.

Relaterade artiklar

Back to top button