Android 11-problem på alla Google Pixels –

Den senaste versionen av Android-operativsystemet har börjat sin vanliga lansering för Google Pixel. Efter en rad betasläpp där problem var något att leva med såg den slutliga versionen dagens ljus och tillsammans med den började det dyka upp buggar som inte längre borde finnas. V Android 11 problem fokuserade på Google Pixel 3 och 4, men dök också upp på Google Pixel 2 och andra modeller.

Vi fick nyligen veta om ett batteriproblem som fick dem att svälla, men det här är långt ifrån Android 11. Den här gången handlar det om mjukvarurelaterade problem, så vi rekommenderar att om du inte har uppdaterat ändå vänta några dagar för att vänta på det nödvändiga förbättringar och korrigeringar.

Problem med Android 11

Chattbubblor fungerar inte på alla tjänster

Bland de nya funktionerna i den nya versionen av Android har många försökt att snabbt aktivera verktygstips i Android 11, men en överraskning kom när inte alla tjänster fortfarande erbjuder dem på bästa möjliga sätt. Inför detta problem måste vi lära oss att leva tillsammans, eftersom WhatsApp eller Google-meddelanden ännu inte är tillgängliga, men Telegram och Facebook Messenger integrerar det.

Systemet har blivit långsamt

Speciellt på Google Pixel 4a kunde vi läsa många kommentarer om nätverk som tyder på att systemet har blivit långsamt, som om det öppnar appar med Android 11 och när du bläddrar i menyn. Det här problemet har redan rapporterats till Google, men ingen lösning eller förklaring har ännu tillhandahållits.

Android Auto har flera buggar

Systemet integrerat i Android-mobiltelefoner, som gör att det kan kopplas till fordonet och styras från skärmen, har buggar med Android 11 … Dessa inkluderade meddelanden om musikavbrott, meddelanden som inte kommer in, användningsfel för Waze och många fler som hela tiden dyker upp.

Slumpmässiga omstarter

Utan tvekan är det fel som kan påverka oss mest när vi uppdaterar Google Pixel de omstarter som sker när vi använder en mobiltelefon. Utan att göra något beslutar systemet att det är dags att stänga av det senare. Vissa användare har hittat en lösning för att avinstallera appar som lägger till effekter på aviseringsindikatorn, men Google måste kontrollera om det bara är fallet eller om det är ett allvarligare fel.

Appen kraschar

Systemet beror också på applikationer, och många av dem ännu inte optimerad , inklusive på Instagrams eget eller Googles eget tangentbord, finns det falska sådana som hindrar dig från att använda det snabbt eller konstant. Kameran är inte heller helt polerad och det finns tillfällen då vi behöver avinstallera alla multitasking-appar och öppna dem igen för att ta ett foto eller video.

Relaterade artiklar

Back to top button