Android 11 får äntligen en ny patch –

Självklart uppgradera till Android 11 Xiaomi Vi är A3 kan kallas en av de mest kaotiska i historien. Det var så många misslyckanden och problem att de gjorde att telefoner övergavs som tegelstenar att vi tappade räkningen. Nu, tack och lov, kan vi säga att uppdateringen av den här telefonen äntligen är klar.

I slutet av 2020 fick den här telefonen äntligen sin version av Android 11, även om den kom med många fel som påverkade terminalen, vilket gjorde den oanvändbar och i vissa fall i behov av en fabriksåterställning.

Du har nu en röstinspelare

Denna stora Android 11-uppdatering följdes av decembersäkerhetspatchen som släpptes i början av januari i år. Telefonen får nu en ny säkerhetspatch, vilket inte borde vara någon nyhet eftersom det enligt dess ändringslogg inte finns något annat än denna patch. Det version V12.0.4.0.RFQMIXM för den globala versionen av telefonen, och det har den vikt 329 megabyte … Tja, det här borde inte vara någon nyhet om det inte var för det faktum att denna patch lägger också till en röstinspelare detta förväntades uppdateras till Android 11 och har fortfarande inte kommit ut.

Därför, genom bakdörren, utan att ange detta i uppdateringen, lägger användarna av den här telefonen till den efterlängtade funktionaliteten, och det var ett av incitamenten att uppgradera till Android 11 … Det är synd att jag fick lida på det här sättet tills jag lyckades få en sådan funktion, och framför allt för att se uppdateringen klar, trots att det var en månad efter den första lanseringen.

YouTube Music förinstallerat

En annan ny funktion i den här senaste uppdateringen kanske inte alls är nödvändig. Poängen är att denna patch inte bara kommer med en röstinspelare, utan också även YouTube Music-appen och nej, det finns inget sätt att ta bort det. Sedan med denna patch applikationen blir en systemapplikation och det finns inget sätt att ta bort det. Det enda alternativet vi har är att stänga av den.

Så om du väntade på att Android 11-uppdateringen skulle slutföras kan du nu göra det med sök efter uppdatering på din Xiaomi Mi A3. För att göra detta kan du gå in i inställningar, komma åt systemet, klicka på “Avancerat” och välja “Systemuppdatering” för att kontrollera om en uppdatering redan är tillgänglig. Detta är utan tvekan slutpunkten för en av de mest tvivelaktiga systemuppdateringarna vi kan tänka oss på en mobiltelefon.

Källa> Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button