Android 10 Live Captions anländer till Pixel 2: Så här aktiverar du dem utan root (foton och APK-nedladdning)

Tillsammans med Android 10 Google presenterade en intressant funktion som ursprungligen uteslutande tillägnades de senaste Pixel-enheterna. Vi pratar om Live Captions, funktionen som automatiskt föreslår undertexter av allt multimediainnehåll som spelas upp på din enhet.

Funktionaliteten på italienska kallas Undertexter i realtid och efter att ha landat på Pixel 3 kan den nu också användas på Pixel 2. Nyheten har introducerats utan stora meddelanden från Google: Detta ingår i den senaste versionen av appen Enhetsanpassningstjänster Google, som en gång installerat kommer automatiskt att ge tillgång till undertexter i realtid.

LÄS OCH: SmartWorld blir en podcast

I galleri nedan hitta flera exempel på dess funktion: funktionaliteten är integrerad mellan Systeminställningar, i avsnittet Audio och erbjuder möjligheten att maskera stötande ord och hantera transkriptionen av etiketterna relaterade till de ljud som spelas. Förslaget till undertexter är för närvarande tillgängligt uteslutande för innehåll som spelas in engelska språket.

Aktivera Live Captions på Pixel 2 och Pixel 2 XL är väldigt enkelt: tillräckligt ladda ner och installera den senaste versionen av appen Device Personal Services via den här adressen och gå till systeminställningarna för att aktivera den. Låt oss veta dina intryck.

Relaterade artiklar

Back to top button