Ändra standardmusmarkören i Chrome –

Det här är programkanalerna som vi använder för att komma åt den stora virtuella världen som finns till hands på Internet, därav dess betydelse. Faktum är att dess nuvarande utvecklare är fullt medvetna om det marknadspenetration så de arbetar hårt för att ta hand om sina personliga projekt. Som vi sa finns det flera alternativ av den här typen som vi kan använda, även om ledarna verkligen är reducerade till tre.

Dessa är de som diskuterats ovan från Google Mozilla och Microsoft … Dessutom, om vi vill fördjupa oss lite djupare i samma ämne, låt oss säga att Chrome är den överlägset mest använda meningen av denna typ. Med penetration nära 70 % av den globala användningen är sanningen att resten av dess konkurrenter ligger långt efter. Men hur som helst, om det finns något gemensamt mellan alla dessa webbläsartillverkare, så är det dessa avsnitt som de tar mest hänsyn till i sina program.

Med detta sagt vill vi berätta att de särskilt tar hänsyn till områden som funktionalitet, säkerhet och utseende på sina projekt. Målet är därför att erbjuda det senaste tekniker och den bästa upplevelsen för miljontals användare.

Anpassa Chrome-gränssnittet direkt

Tja, i det här specifika fallet vill vi fokusera specifikt på detta branschledande program som ägs av Google. Krom … Faktum är att det vi kommer att visa dig härnäst är ett något märkligt sätt att anpassa och ändra utseendet på vissa delar av programmet i daglig användning. Först och främst måste vi komma ihåg att Chrome från början redan erbjuder oss olika alternativ för detta, som vi kommenterar.

Vi hittar dem, för det mesta, i själva programmets meny, mer exakt i dess konfigurationsalternativ. Här behöver vi bara gå till avsnittet Utseende för att ta en titt på vad som presenteras här.

Från det här fönstret har vi möjlighet att anpassa och konfigurera vissa parametrar i applikationsgränssnittet, till exempel placeringen av några knappar. På samma sätt kan vi ange vilket standardteckensnitt som ska användas i programmet. zoom membran eller ränder i synfältet. Lite mer, så om vi vill gå lite längre i denna mening måste vi använda tredjepartstillägg, vilket är fallet.

Ändra utseendet på din mus när du använder Chrome med dessa tillägg

I synnerhet, i samma rader, vill vi fokusera på det viktiga elementet i musen när vi använder någon webb webbläsare. Det är ett element som vi bland annat använder för att beteckna objekt, ladda ner eller helt enkelt navigera. Det är därför många av er kanske föredrar att ge detta element en annan aspekt, som vi kommenterar, för att arbeta med en något mer original eller personlig Chrome.

Det är vad vi kommer att uppnå med serien utvidgning för detta program som säkerligen kommer att överraska fler än en av er. Därför rekommenderar vi att du tar en titt på dem.

Anpassad markör för Chrome

Vi började det vi pratar om att sätta upp musens utseende i Chrome med en tillägg full av nyfikna markörer för programmet. För allt detta erbjuder han oss en stor samling av dessa element, de är alla gratis. Samtidigt tillåter det oss att ladda vår egen och personliga markör i tillägget för att förbättra användarupplevelsen i Googles webbläsare. Vi kan uppnå detta med vilken bild som helst som är cirka 16 x 16 eller 32 x 32 pixlar i storlek och med en transparent bakgrund.

Söta markörer

Å andra sidan hittar vi Cute Cursors, en annan tillägg av samma typ som ersätter standardmarkören med en mer original. Detta föreslås av tillägget vi talar om så att vi kan glömma elementen i denna typ av allt liv. Att säga att förlängningen ger oss flera alternativ, eller design för val.

Ändra markörer för Chrome

Ändra den tredje, nu ska vi prata om Chrome-tillägg det låter oss också ändra muspekaren med ett klick. Det ger oss en samling lättillgängliga personliga föremål av denna typ. På så sätt är det meningen att vi ska ha en bättre surfupplevelse. I det här fallet kommer vi att hitta strukturer i form av en pil, en arm, hjärta , Etc.

Markör stil

Här hittar vi ytterligare en uppsättning muspekare för Google Chrome, helt gratis. Det bör noteras att vi i just det här fallet hittar hundratals alternativ förutom att vi kan lägga till våra egna föremål i samlingen. Alltså, bortsett från de ursprungliga 300 markörerna dividerat med kategorier , vi kan lägga till våra egna. Naturligtvis, för att de ska fungera bra, rekommenderas det att använda bilder som inte är större än 128 x 128 pixlar och inte större än 100 KB med transparent bakgrund.

Egen markör

Detta är ett Chrome-anpassningsförslag som i princip låter oss ladda upp vårt eget markörer program för att använda dem i webbläsaren senare. För att undvika inkompatibilitet rekommenderar dess utvecklare att du använder bilder med transparent bakgrund som inte överstiger 128 x 128 pixlar. Till exempel, för detta kan vi använda PNG-bild formatera.

Coola markörer för Chrome

Eftersom namnet på detta tillägg tillåter oss att se, ger Great Cursors oss möjligheten att välja ny design för just det föremålet från samlingen som det först presenterar för oss. Här har vi markörer med väldigt olika former och färger, som pilar, stjärnor, på ett filmtema etc. Samtidigt kan vi lägga till våra egna bilder för det.

Fantastiska markörer

För att säga att i det här fallet kommer vi att hitta över 150 olika markörer för mer original navigering i Chrome. För att göra detta, ladda bara ner lämpligt paket markörer och välj den som vi gillar bäst.

Otrolig anpassad markör

Om vi ​​vill ge markören en speciell touch som vi hela tiden ser på skärmen när surfar med krom , detta är mer än ett intressant alternativ. Det är en förlängning som erbjuder oss över 100 element av denna typ att välja mellan. Dessutom, som var fallet i de andra förslag som redan diskuterats, här kan vi också ladda upp våra egna konstruktioner och lägg till den i standardsamlingen.

Relaterade artiklar

Back to top button