Ändra appikonen: Instagrams present till 10-årsjubileet

Instagram firar 10 år sedan lanseringen. Fotografiets sociala nätverk lanserades 2020 och mottogs mycket väl av användarna. Så mycket att även Facebook var intresserad av det och jag slutade köpa det. Ett av kännetecknen för denna applikation var den klassiska ikonen som efterliknade en “Polaroid” -kamera. Så småningom förändrades och moderniserades designen av appen, och det gjorde ikonen också. Nu för 10-årsjubileet Instagram gör det möjligt för oss att ta tillbaka den klassiska ikonen och andra mönster.

Det sociala nätverket förbereder en ny funktion som kan nås från applikationsinställningarna. Med den här funktionen kan du välja en ny ikon för startskärmen, utan att behöva göra någon genväg i IOS eller använda en launcher i Android. Det finns 11 ikondesigner som vi kan välja, några av dem av de mest klassiska. Vi kan till och med välja ikonen som användes i testversionen av applikationen när den ännu inte hade lanserats.

En skärmdump visar detta alternativ på Android, som kan komma nästa oktober. Den 6 oktober blir Instagram tio år sedan lanseringen. För tillfället är det okänt om denna funktion kommer att vara tillgänglig för alla användare eller bara för några få lyckliga. Dessutom vet vi inte om det bara kan ändras på Android eller även på Android.

Senast, detta ikonbytesalternativ kommer sannolikt bara att hålla fast ett tag, för att fira på något sätt appens tioårsdag. Ikonen skulle sedan återgå till sitt ursprungliga tillstånd.

Relaterade artiklar

Back to top button